zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Plezier in Werk: geen luxe maar noodzaak

Een week lang richt het CNV alle aandacht op de noodzaak van Plezier in Werk. Verschillende activiteiten om het werkplezier van werknemers in Nederland, te vergroten staan daarvoor op het programma. 'Want', benadrukt CNV-voorzitter René Paas die vandaag het startschot voor deze Plezier-in-Werk-week heeft gegeven, 'het plezier dat mensen nog in hun werk hebben, staat danig onder druk.'

De eerste activiteit in de Plezier-in-Werk-week is de workshop voor leidinggevenden: 'Wederzijds werkplezier, het kan'. Vanaf dinsdag 12 september kunnen werknemers hun leidinggevende voor deze eendaagse workshop aanmelden via een speciale website. Met deze workshop roept het CNV leidinggevenden en managers op om hun werk én dat van hun medewerkers serieus te nemen. Oftewel: kijk nou eens niet alleen naar organisatiedoelen (hoe belangrijk die ook zijn), maar ook naar doelen en ambities van werknemers. 'Een goede manager weet die twee met elkaar te combineren', aldus CNV-voorzitter René Paas.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10