zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Helft bazen vergeet secretaressedag

Bijna de helft van alle bazen vergeet de secretaresse op secretaressedag - de dag waarop zij in het middelpunt zou moeten staan. Van de management assistenten die op vandaag, 20 april, wel een attentie ontvangen, moet 24 procent het zelf regelen, zo blijkt uit onderzoek van Pluimen, marktleider op het gebied van beleveniscadeaus. Bovendien worden de meeste cadeaus pas op het laatste moment aangeschaft.

Persoonlijk cadeau
'De derde donderdag in april vestigt zich al aardig als de nationale secretaressedag: de dag dat de ruggengraat van iedere geoliede organisatie in het zonnetje wordt gezet. Daarom is het best opvallend dat Nederlandse bazen pas op het laatste moment beseffen dat er een cadeautje gekocht moet worden. Nog gekker is het natuurlijk om de secretaresse haar eigen bloemetje te laten halen. Nog steeds het meest gegeven cadeau,' zegt Joren van der Pluijm, directeur van Pluimen, 'Een bloemetje is wel een leuke attentie,' maar het ultieme cadeau is altijd nog het persoonlijke cadeau.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10