zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Werknemers willen -met lichte tegenzin- een gezonde lunch

Ruim driekwart van de werkenden in Nederland vindt het acceptabel als de bedrijfskantine kroketten en patat in de ban doet en alleen nog gezonde voeding aanbiedt. Dat blijkt uit de vrijdag gepubliceerde Randstad WerkMonitor, een onderzoek onder 440 werknemers van achttien jaar en ouder.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10