zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
doorsturen
 

Zakenetentjes populair

Van de werknemers heeft 5 procent vorig jaar geregeld op kosten van de zaak buiten de deur gegeten. Dat zijn ruim 400.000 mensen. Zij besteedden gemiddeld aan deze lunches en diners 27,50 euro per persoon, zo heeft het Bedrijfschap Horeca en Catering maandag bekendgemaakt.
 
Vertel een vriend over bovenstaande artikel.
 
Naam ontvanger:
E-mailadres ontvanger:
 
Uw naam:
Uw e-mailadres:
 
Bericht/Opmerking:
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10