zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
artikelen
 

Timemanagement in zes eenvoudige stappen

Door: Phil H. Kleingeld
 
De meeste managers weten alleen maar dat 'ze het druk hebben' maar kunnen in de regel niet benoemen waarmee. Vaak is het een kwestie van verkeerd omgaan met dat ene schaarse goed: tijd. Voor alle managers en ondernemers die het zo druk hebben en geen slaaf maar meester van hun werk- en vrije tijd willen zijn, heeft Phil Kleingeld een mini-cursus timemanagement in zes eenvoudige stappen in petto.

De meeste managers weten alleen maar dat 'ze het druk hebben' maar kunnen in de regel niet benoemen waarmee. Wat zeker is, is dat ze aan het einde van een lange werkdag als een zoutzak op de bank ploffen om daarna al zappend in slaap te vallen. Aan vakantie komen ze nauwelijks toe of als ze al de euvele moed hebben om er dan toch maar met het gezin op uit te trekken, dan kunnen ze het werk niet laten voor wat het is en zitten op hun vakantie met de laptop op schoot en staat hun mobieltje rood gloeiend. Met deze verkeerde werkinstelling is het dus niet gek dat menig manager in de stress raakt. En dat -als het maar lang genoeg aanhoudt- het duurdere broertje van stress, een stevige burnout, om de hoek ligt. Voor alle managers en ondernemers die het zo druk hebben en geen slaaf maar meester van hun werk- en vrije tijd willen zijn, volgt hier een cursus in zes eenvoudige stappen.
 

Gratis toegang

Alleen geregistreerde abonnees hebben toegang tot deze pagina.

Registratie is volledig gratis en geeft u direct toegang tot het opgevraagde document of artikel en tot honderden andere checklists, artikelen, contracten en tests & tools.

GRATIS REGISTREREN
 
Bent u al abonnee, vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in:

E-mailadres:
Uw persoonlijke wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
 
 
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10