zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Gemeente Amsterdam neemt afscheid van VoIP-leverancier IsraPunt

7 april 2011 - De Gemeente Amsterdam heeft besloten niet verder te gaan met VoIP-leverancier IsraPunt en diens directeur Jolink. Aanleiding voor de breuk is vermeende belangenverstrengeling. IsraPunt leverde de hoofdstad het systeem IPBM, als onderdeel van het project All IP.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   1 reactie
 

 
reacties
 
Jolink  |   | 
8-04-2011
 | 
12:47 uur
Grappig dat er wordt gewezen naar de directeur en het bedrijf van het voip systeem. Die zijn namelijk slachtoffer geworden van dit machtspel in een rol die zelf is gecreeerd door dienst ICT en waar menig schrijven over is gedeeld met de directie van dienst ICT en waar nooit iets mee is gedaan! Belangrijk detail is namelijk dat die directeur van dat ICT bedrijf van 2004 tot 2010 ingehuurd is geweest in amsterdam, woordvoerder moest zijn op diverse presentaties namens de gemeente en aantoonbaar (!) aan de basis heeft gestaan van Euro 24.000.000,00 aan besparingen in die jaren voor de gemeente amsterdam. Hier uitermate vaak voor is geprezen en zelfs nog plaatsvervangend hoofd E-net is geweest voor 6 maanden, als 1 van de weinige precies wist hoe alles in elkaar zat, want verder was iedereen al vertrokken en dus een bedreiging vormde voor de nieuwe directie, die direct bij aantreden de volledige MT staf heeft vervangen. Deze mensen weten precies namelijk wat er wel is gebeurd, maar zijn monddood gemaakt. Het verhaal is dus niet zoals het er nu staat en is inderdaad héél erg pijnlijk voor de mensen die dit gecreeerd hebben en nu willen dat het de doofpot in gaat, wat niet zal gebeuren. Daar hebben andere weer handig gebruik van gemaakt door de smet nog even aan te dikken om zelf hun positie te verstevigen en forse bedragen aan te verdienen. Hoezo verwijt de pot de ketel...

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10