zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Effectory’s World-class Workplace roept a. s. r. uit tot dé beste werkgever van Nederland

Effectory onthult de drie beste World-Class Workplaces van 2021

27 mei 2021 - Effectory onthult de drie beste World-Class Workplaces van 2021. Het World-class Workplace (of ook wel het Beste Werkgevers-) keurmerk wordt toegekend aan iedere organisatie die op werkgeverschap en employee Net Promotor Score (eNPS) boven de benchmark van een bepaald land of de globale benchmark scoort.

Met deze award als beste World-class Workplaces bewijzen a.s.r., Gerresheimer en Icelandair Group dat zij eersteklas werkgevers zijn met extreem tevreden en bevlogen medewerkers.



a.s.r. deelt hun ervaring tijdens de World-class Workplace event
Tijdens dit virtuele event vierde Effectory goed werkgeverschap en deelden topsprekers als HR- goeroe Dave Ulrich hun kennis over bevlogenheid, medewerkerservaringen en succes.
HR-directeur Jolanda Sappelli van a.s.r. was ook aanwezig en reageerde vol enthousiasme op hun eerste plek: "Ik ben erg trots dat we deze award hebben gewonnen! Vooral in een periode als deze, waarin al onze medewerkers door COVID-19 thuiswerken. Deze award bevestigt dat we de juiste keuzes hebben gemaakt door onze mensen met elkaar te verbinden en hun welbevinden te monitoren terwijl ze thuis in plaats van op kantoor werken."

Het meest objectieve keurmerk voor top werkgevers
De World-class Workplace-scan is een algemeen erkende gratis scan en is 100 procent gebaseerd op de meningen van medewerkers. Doordat deze scan voor iedereen toegankelijk is en een sterke wetenschappelijke basis heeft door de vergelijkingen met vooraf bepaalde benchmarks, is dit het meest objectieve keurmerk voor werkgeverschap dat er bestaat.

Wat maakt een organisatie een World-class Workplace?
Meer dan een miljoen medewerkers gaven feedback over hun eigen werkgevers in World-class Workplace scans in 2020. Hieruit is gebleken dat World-class Workplaces hun medewerkers zich gewaardeerd laten voelen en bij hen een gevoel van trots en vertrouwen losmaken.
Medewerkers die werken voor World-class Workplaces ervaren bovendien de juiste mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn tevreden met de organisatie en voelen zich in staat gesteld en aangemoedigd om bij te dragen aan het succes van de organisatie. Goede werkgevers faciliteren bovendien beter dat hun werkkrachten zelfstandig kunnen werken dan werkgevers wiens medewerkers minder tevreden zijn.

Werkgeverschap pre- en post-COVID
Uit de resultaten is gebleken dat medewerkers zich meer gewaardeerd en erkend voelen door hun organisatie post-COVID dan pre-COVID. Organisaties bieden daarnaast sinds COVID hun medewerkers meer autonomie, wat een sleutelrol speelt in hoe tevreden medewerkers zijn met hun werk.

Gratis World-class Workplace scans voor iedere organisatie
Iedere organisatie kan Effectory’s gratis scan draaien. Zo kunnen zij een World-class Workplace worden en onmisbare inzichten krijgen in de bevlogenheid van hun medewerkers. Wanneer organisaties boven de benchmark scoren, ontvangen ze het World-class Workplace keurmerk.
Effectory is gespecialiseerd in employee listening solutions waarmee zij organisaties helpen hun prestaties te verbeteren op basis van de feedback van hun eigen medewerkers.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Investeren in vitaliteit sleutel tot aantrekken en behouden van talent
 Thuiswerkers snakken naar echt contact met werkgever
 Nederlanders meer dan ooit verbonden met hun werkgever
 Waardering tonen belangrijkste voor werkgeluk jongeren
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10