zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
weblog
 

Robert Kiyosaki komt naar Nederland

Door: Fred Akkerma,   06-10-2013,   23:08 uur
 

Er was ooit een tijd, waarin alles wat een persoon moest doen bestond uit naar school gaan, goede cijfers halen, het vinden van een veilig en zekere baan, een loyale werknemer zijn, met pensioen gaan, verhuizen naar een kleiner huis met een eigen golfbaan, en nog lang en gelukkig leven.

Vandaag de dag, weten de meesten van ons dat elk verhaal dat met "er was eens ooit"  begint en met "ze leefden nog lang en gelukkig" eindigt een sprookje is.



Rijk worden
Vroeger was investeren alleen een activiteit voor de elite of voor diegene die tot de elite wilde behoren. Vandaag de dag, zal de intelligentie achter uw investeringen de toekomst voor u bepalen… Uw toekomstige levensstandaard, uw toekomstige financiële zekerheid, en misschien zelfs of u leeft of dood zal gaan. Met andere woorden, Wanneer uw gezondheid als een beslissende factor erin verwerkt is, bepaalt de intelligentie achter uw investeringen dus hoe goed u zult leven en of u het kunt opbrengen om te leven… En dat is veel belangrijker dan slechts te investeren om RIJK te worden.

Succes
Robert Kiyosaki is voor het eerst in Nederland en  leidt een programma met wereldwijd vooraanstaande sprekers tijdens de "National Achievers Congress". Zij zullen met u delen, wat de gevolgen zullen zijn van de economische crisis in de komende jaren, met als dieptepunt een zware val van de economie nog in het voorschiet. Zij zullen u wegen tonen en manieren laten zien die een optimum effect zullen hebben in het realiseren van een succes resultaat, zowel op zakelijk vlak alsmede uw privé leven.

Gratis kaarten bij Managersonline.nl
Robert Kiyosaki is in Amsterdam op 19-20 oktober 2013 en u kunt er bij zijn. Want Managersonline.nl mag 50 kaarten ter waarde van 97,- eurlo weggeven. Interesse? Klik hier om u aan te melden.

 
 Doorsturen    Reageer

 
 
 
Over de auteur:
Fred Akkerma is hoofdredacteur van Managersonline.nl. Daarvoor was hij journalist, ondernemer en manager. Nu alle drie.
 

Laatste weblogs

  Hoeveel burn-out fabrieken zijn er nog in ons land?
  Het rationeel discours
  Tegen de haren instrijken
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
 
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10