zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Horeca werkt aan duurzaam dineren

14 oktober 2011 - De horeca werkt mee aan duurzaam dineren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het project Duurzaam Dineren en de bijbehorende pilot van IENS. Bij het project staat het toetsen van concrete, duurzame initiatieven door zowel horecaondernemer als gast centraal.
Bron: Profnews
 
 Doorsturen   1 reactie
 

 
reacties
 
Kok aan huis  |   | 
13-11-2017
 | 
11:30 uur
Goed om te lezen dat duurzaam ondernemen ook steeds vaker wordt toegepast, vooral in de Horeca.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10