zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
lifestyle
 

Nederlander verkiest Belgisch bier

8 augustus 2016 -  Bierdrinkers van over de hele wereld vierden vorige week Internationale Bierdag. Na de succesvolle lancering van het biermagazine ‘AROUND Beer’ in 2015, liet Mercure Hotels dit jaar een onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau iVOX bij 1.000 Belgen en 1.000 Nederlanders naar hun biergewoonten in binnen- en buitenland en naar de rol van bier bij het eten. 

  Lees verder...      Reageer

2016 ideaal jaar voor (wereld)reizigers

29 juli 2016 -  Nederlandse reizigers kunnen hun hart ophalen wanneer het gaat om het kopen van vliegtickets. De trend waarbij luchtvaartmaatschappijen hun tickets voor lage prijzen aanbieden heeft het afgelopen jaar doorgezet.

  Lees verder...      Reageer

Deur uit? Telefoon mee!

29 juli 2016 -  Nederlanders kunnen niet meer zonder telefoon. Acht op de tien Nederlanders gaan niet meer de deur uit zonder mobiele telefoon. Bij jongeren is dit aantal nog hoger. Ook ’s nachts wil men bereikbaar blijven. Slechts één op de zes Nederlanders zet de mobiele telefoon ’s nachts helemaal uit.

  Lees verder...      Reageer

Pensionado's gaan vaker op vakantie

25 juli 2016 -  Nederlandse pensionado's gaan maar wat graag op vakantie. Voor 36 procent is het zelfs één van de belangrijkste bezigheden sinds ze van hun oude dag genieten. Een kwart van hen gaat vaker dan voorheen, toen ze nog werkten.

  Lees verder...      Reageer

Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

20 juli 2016 -  De Nederlandse bierdrinker wordt steeds veelzijdiger in zijn bierkeuze. Ruim 40 procent van de bierdrinkers geeft aan tegenwoordig vaker voor andere bieren te kiezen ten opzichte van twee jaar geleden. En een op de drie kiest door het huidige bieraanbod zelfs vaker voor bier dan voor een andere drank.

  Lees verder...      Reageer

Wifi onmisbaar op vakantie

15 juli 2016 -  Ruim zes op de tien vakantiegangers (63 procent) checken eerst of er wifi beschikbaar is op de accommodatie voordat ze het vastleggen. Op vakantie is het gebruik van WhatsApp het meest populair. Van één op de vijf werknemers wordt verwacht dat ze bereikbaar zijn voor hun werk.

  Lees verder...      Reageer

Wireless speakers: Innovatieve technieken, ouderwetse garantievoorwaarden

14 juli 2016 -  Heerlijk van het mooie weer én muziek genieten in de tuin met een bluetooth speaker of muziek in huis streamen via een wifi speaker. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat merken een combi-speaker (wifi en bluetooth) op de markt brengen op basis van een Google cast oplossing of met een open source.

  Lees verder...      Reageer

V40 meest populaire leaseauto onder vrouwen

14 juli 2016 -  Uit onderzoek van ALD Automotive blijkt dat de Volvo V40 de meeste populaire leaseauto is onder dames. Bij mannen staat de Peugeot 308 SW op nummer één.

  Lees verder...      Reageer

Vrouwen kiezen voor gezonde lunch, mannen voor vlees

13 juli 2016 -  Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Herkenbaar? Vooral mannen blijken weinig avontuurlijk als het gaat om variëren tijdens de lunch. Dat wijst onderzoek van Stegeman over de lunchgewoonten van Nederlanders, uit. Bijna de helft van de mannen (45 procent) neemt liever niet de moeite iets nieuws uit te proberen op de boterham, waar dat bij vrouwen 30 procent is.

  Lees verder...      2 reacties

Wordt de Franse occasion kampioen?

28 juni 2016 -  Met het EK en de Tour de France staat Frankrijk deze zomer weer volop in de belangstelling. Ook de occasionkoper toont in de aanloop hiernaartoe veel interesse in Franse auto’s. In de eerste vijf maanden van dit jaar verkochten autobedrijven 106.753 occasions van Franse merken aan consumenten.

  Lees verder...      Reageer

Amsterdam net buiten top tien duurste Europese steden

24 juni 2016 -  Amsterdam stijgt iets op de lijst van duurste wereldsteden, namelijk van de 69e naar de 64e plaats. Van alle Europese steden bezet de hoofdstad een gedeelde twaalfde plaats. Het Angolese Luanda staat voor het eerst in jaren niet op een: het heeft zijn plaats afgestaan aan Hong Kong. Dat blijkt uit het 22e Cost of Living onderzoek van Mercer.

  Lees verder...      1 reactie

Kwart Nederlanders vindt altijd bereikbaar zijn niet belangrijk

24 juni 2016 -  23 procent van de Nederlanders vindt het niet belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en 22 procent vindt dat wel belangrijk. Dit is bijna de helft minder dan op internationaal niveau, waar 42 procent het belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn. Hiermee wijkt Nederland sterk af van de overige landen.

  Lees verder...      1 reactie

Hoger opgeleiden doen niet aan speeddating

17 juni 2016 -  Hoogopgeleide Nederlandse singles doen nauwelijks aan speeddating. 96 procent van de singles met minimaal een hbo-diploma heeft nog nooit een speeddate evenement bijgewoond. 86 procent hiervan geeft aan dit in de toekomst ook niet van plan te zijn.

  Lees verder...      Reageer

Nederlanders nemen liever hun smartphone mee op reis dan hun partner

6 juni 2016 -  Ook op reis kunnen we niet meer zonder smartphone. De Hotels.com Mobile Travel Tracker laat het effect van dit onmisbare apparaat op boeking- en reisgedrag zien. Zo is de smartphone de belangrijkste reisgadget en blijkt voor Nederlanders prijs en betaalmethode doorslaggevend, hoewel we relatief weinig spontaan last-minute boeken.

  Lees verder...      Reageer

< vorige 8 9 10 11 36 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
CEO: zet ethisch handelen medewerker hoger op de bedrijfsagenda (1) 
Goed management boost de productiviteit  (1) 
Pakketdiensten vergelijken: besparen op verzendkosten (1) 
Leadgeneratie, social selling en contentmarketing niet op niveau (1) 
‘Cloudmasters’ versnellen eigen mogelijkheden om branchegenoten te verslaan (1) 
Ga tijdig met complimenten aan de slag! (1) 
Verbetering huis: verandering tuin heeft grootste voorkeur (1) 
beurs
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Beursupdate: AEX op Wall Street
Intel boekt recordomzet, maar minder winst
Starbucks boekt hogere omzet en winst per aandeel
meer beurs
top10
Strengere eisen papiervernietiging door invoering AVG
Goed management boost de productiviteit
Nederlandse bevolking heeft financiële dode hoek
Toekomstige banen geen sciencefiction
Weinig angst voor opkomst robotcollega’s
Nieuwe cookieregels bedreiging voor media-industrie
Vijf uitgangspunten voor onvergetelijke complimenten
Dekkingsgraad pensioenfondsen stijgt verder
Goede kansen mbo'ers op de arbeidsmarkt
Bedrijven verwachten ingrijpende veranderingen om voorop te lopen in digitale economie
meer top 10
vacatures
meer vacatures