zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
lifestyle
 

V40 meest populaire leaseauto onder vrouwen

14 juli 2016 -  Uit onderzoek van ALD Automotive blijkt dat de Volvo V40 de meeste populaire leaseauto is onder dames. Bij mannen staat de Peugeot 308 SW op nummer één.

  Lees verder...      Reageer

Vrouwen kiezen voor gezonde lunch, mannen voor vlees

13 juli 2016 -  Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Herkenbaar? Vooral mannen blijken weinig avontuurlijk als het gaat om variëren tijdens de lunch. Dat wijst onderzoek van Stegeman over de lunchgewoonten van Nederlanders, uit. Bijna de helft van de mannen (45 procent) neemt liever niet de moeite iets nieuws uit te proberen op de boterham, waar dat bij vrouwen 30 procent is.

  Lees verder...      2 reacties

Wordt de Franse occasion kampioen?

28 juni 2016 -  Met het EK en de Tour de France staat Frankrijk deze zomer weer volop in de belangstelling. Ook de occasionkoper toont in de aanloop hiernaartoe veel interesse in Franse auto’s. In de eerste vijf maanden van dit jaar verkochten autobedrijven 106.753 occasions van Franse merken aan consumenten.

  Lees verder...      Reageer

Amsterdam net buiten top tien duurste Europese steden

24 juni 2016 -  Amsterdam stijgt iets op de lijst van duurste wereldsteden, namelijk van de 69e naar de 64e plaats. Van alle Europese steden bezet de hoofdstad een gedeelde twaalfde plaats. Het Angolese Luanda staat voor het eerst in jaren niet op een: het heeft zijn plaats afgestaan aan Hong Kong. Dat blijkt uit het 22e Cost of Living onderzoek van Mercer.

  Lees verder...      1 reactie

Kwart Nederlanders vindt altijd bereikbaar zijn niet belangrijk

24 juni 2016 -  23 procent van de Nederlanders vindt het niet belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en 22 procent vindt dat wel belangrijk. Dit is bijna de helft minder dan op internationaal niveau, waar 42 procent het belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn. Hiermee wijkt Nederland sterk af van de overige landen.

  Lees verder...      1 reactie

Hoger opgeleiden doen niet aan speeddating

17 juni 2016 -  Hoogopgeleide Nederlandse singles doen nauwelijks aan speeddating. 96 procent van de singles met minimaal een hbo-diploma heeft nog nooit een speeddate evenement bijgewoond. 86 procent hiervan geeft aan dit in de toekomst ook niet van plan te zijn.

  Lees verder...      Reageer

Nederlanders nemen liever hun smartphone mee op reis dan hun partner

6 juni 2016 -  Ook op reis kunnen we niet meer zonder smartphone. De Hotels.com Mobile Travel Tracker laat het effect van dit onmisbare apparaat op boeking- en reisgedrag zien. Zo is de smartphone de belangrijkste reisgadget en blijkt voor Nederlanders prijs en betaalmethode doorslaggevend, hoewel we relatief weinig spontaan last-minute boeken.

  Lees verder...      Reageer

Snackbars en pompstations niet in trek voor snelle hap

1 juni 2016 -  Voor een snelle hap bezoeken Nederlanders liever een lunchzaak dan een cafetaria of pompstation. ‘Sfeerloos en gebrek aan kwaliteit’ is het harde oordeel van consumenten in vergelijking met andere horecabedrijven. Enkel FEBO blijft als cafetariaketen overeind in het Horeca Merkenonderzoek 2016 van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

  Lees verder...      Reageer

Europeanen spenderen in 2016 online 67 miljard aan reizen

30 mei 2016 - Online uitgaven voor het boeken van vluchten en hotels in Europa in de zomer zal naar verwachting dit jaar met 6,8 procent groeien naar een totaal van bijna 67 miljard euro. Dit blijkt uit de resultaten van Adobe Digital Index 2016 Europe Travel Report die Adobe heeft aangekondigd.

  Lees verder...      Reageer

Meeste cabrio’s overgehaald uit buitenland

30 mei 2016 -  Het mooie weer komt er weer aan en dan zien we ze weer veel ‘open’ rijden, de cabrio’s. Het aantal nieuw verkochte cabrio’s daalt echter al jaren in ons land. In 2007 werden er 9.372 nieuwe cabrio’s verkocht, in 2015 waren dat er nog maar 3.797; een daling van maar liefst 59 procent.

  Lees verder...      Reageer

Weg met de smartphone: terug naar een offline leven

13 mei 2016 -  Ruim een kwart (26 procent) van de Nederlanders wil niet meer continu online zijn en verlangt terug naar de tijd zonder smartphones. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Webr onder 912 Nederlanders. Bij een eerder onderzoek in 2011 lag dit percentage nog lager op 21 procent.

  Lees verder...      1 reactie

Berijders kritisch over telematica in de auto

10 mei 2016 -  Veel partijen zien registratiesystemen in auto’s als het nieuwe goud; echter, berijders willen niet het gevoel hebben gecontroleerd te worden en willen vooral zekerheden hebben over hun privacy. Berijders willen ook zelf beslissen wie welke informatie kan zien. Berijders zijn kritisch, aldus VZR.

  Lees verder...      Reageer

Infotainment meest geschikt voor second screen

9 mei 2016 -  Mobiele telefoons, tablets of zelfs een laptop op schoot. Tijdens het televisie kijken focussen we lang niet alleen meer op de televisie. Met gemiddeld vijf mobiele apparaten in huis hebben Nederlanders vaak andere dingen te doen terwijl ze op de bank zitten met de televisie aan. We zijn aan het appen, mailen, shoppen via internet of zelfs een vakantie aan het boeken.

  Lees verder...      Reageer

Senioren willen alcoholverbod voor scootmobielen

30 maart 2016 - Dat senioren veel drinken is bekend, ook bij henzelf. Acht van de tien senioren drinken met regelmaat, drie van de tien kennen mensen in hun omgeving met een drankprobleem. Een ruime meerderheid is daarom voor invoering van een alcoholverbod in het verkeer, waarbij alle bestuurders -ook van fietsen en scootmobielen- helemaal niets mogen drinken.

  Lees verder...      Reageer

< vorige 8 9 10 11 35 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
reacties
Waarom werkstress niet tot burn-out leidt (6) 
Vrouwelijke 35-plussers verdienen nog steeds minder dan mannen (3) 
‘State of the Art’ uit GDPR-regelgeving zaait verwarring  (1) 
Digitalisering: de mens in het centrum van waardecreatie door inkoop (1) 
Ambitie beschikbaarheid breedbandig internet komt met huidig beleid in gevaar (1) 
70 procent werkgevers ontvangt CV’s met leugens (4) 
Online gokken mogelijk toegestaan (1) 
beurs
Stijgers Dalers
Doc data 0.45  4.7 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.48  -4.7 %
Value8 5.1  -2.9 %
Weekwinst voor Amsterdamse beurs
Uitgelicht: krabbel voor Value8
Uitgelicht: strategie Arcadis goed ontvangen
meer beurs
top10
Thuiswerken: effectief of ten koste van het bedrijfsresultaat?
Zes richtlijnen voor digitale transformatie
Nederlanders bewaren wachtwoord in e-mail of op papier
De zwarte kant van Black Friday
Nederlandse bedrijven optimistisch; vertrouwen in Verenigd Koninkrijk daalt
‘State of the Art’ uit GDPR-regelgeving zaait verwarring
Financiële sector heeft geen vertrouwen in naleving regelgevingen
Projectmanagement: de relatie tussen betonrot en risicohouding
Digitalisering: de mens in het centrum van waardecreatie door inkoop
De personal touch van de facility manager overwint de digitalisering
meer top 10
vacatures
meer vacatures