zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
persberichten
 

Ventus en Dialogues Technology gaan strategische samenwerking aan

8 november 2012 - Tijdens de Gartner ITxpo 2012 in Barcelona maken Ventus Information Executives en Dialogues Technology hun samenwerking bekend. Door bundeling van kennis en ervaring op gebied van IT governance, project & service management, Innovatie en Agile software ontwikkeling kunnen business vraagstukken effectiever worden beantwoord.

"We bewegen mee met de veranderende rol van de CIO en de toenemende vraag naar business innovatie waarin informatiemanagement en -technologie verder naar de voorkant treedt" aldus Flip Houtman CEO van Ventus.

De strategische samenwerking met Dialogues Technology, waarin Ventus een belang heeft genomen, biedt een value add naar relaties van beide partijen. Ventus zal profiteren van de kennis en ervaring van Dialogues Technology op gebied van Agile en LEAN, maar ook van het innovatief en realisatievermogen op gebied van software ontwikkeling. Dialogues Technology krijgt toegang tot de expertise van Ventus op gebied van enterprise architectuur & IT Governance (TOGAF 9, BiSL), project- en programmamanagement en inrichting en management van beheer-organisaties. Beide zullen hun kennis en kunde combineren, het aanbod van workshops en trainingen samenvoegen, maar zullen elk hun eigen klanten en markten blijven bedienen. "We blijven werken aan realisatie van solide infrastructuren, beheer en exploitatie invulling en we kunnen samen met Dialogues Technology nu ook innovatief vermogen en realisatiekracht bieden die vanuit business perspectief wenselijk is". Kortere time-to-market en snel inspelen op marktveranderingen vraagt een stevig fundament waarop gebouwd kan worden, en waarin de grenzen van actuele en innovatieve IT mogelijkheden opgezocht kunnen worden om tot optimalisatie van business resultaten te komen. Daar vullen partijen elkaar naadloos aan.

Over Ventus
Ventus is een IT-dienstverlener die zich al bijna 15 jaar richt op daadwerkelijke realisatie van IT en met een focus op benefits realisatie. Onze mensen, onze Executives, zijn onze grootste assets. Stuk voor stuk zeer ervaren, gedreven en met een grote mate van vakkennis op de vakgebieden Project Management, Service Management en Benefit Management (Architectuur & Governance). Ventus Executives zijn praktisch ingestelde managers en consultants die over minimaal 10 jaar ervaring beschikken in hun kennisgebied en HBO-WO zijn opgeleid. Breed gedragen best practices als INK, BiSL, Prince2, MSP, ITIL2/3 & TOGAF9 worden op pragmatische wijze ingezet. De onderneming werkt voor relaties zoals BMW, KPN, Rijkswaterstaat, Ziggo, diverse ministeries en de RDW.

Over Dialogues Technology

Is voortgekomen vanuit het Dialogues programma van ABN AMRO waarin Dialogues Technology verantwoordelijk is voor softwareontwikkeling van nieuwe en innovatieve business concepten waaronder Bigdata vraagstukken. Sinds 2009 werkt Dialogues Technology ook voor derden en realiseert enterprise softwaresystemen, online- en mobile-concepten voor uiteenlopende organisaties. Dialogues Technology heeft Agile, innovatie en de LEAN principes in de genen zitten, waarmee het organisaties helpt met implementatie en trainingen in verzorgt. De organisatie is leergierig en kritisch, en heeft deze houding heeft onder andere geresulteerd in DTMtool.com welke besparingen biedt op gebied van functioneel testen, en het gebruik van visuals (methodisch) bij vertaling van business vraagstukken naar software oplossingen. Dialogues Technology zet de business centraal en creëert de best passende technologische oplossing met hetgeen binnen de context past en haalbaar is. De onderneming werkt voor relaties als ABN AMRO, APG, Havenbedrijf Rotterdam, FD, Ahold, , Rabobank, Kifid en Wegener.

 
 Doorsturen   Reageer  

 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
reacties
Waarom werkstress niet tot burn-out leidt (6) 
Vrouwelijke 35-plussers verdienen nog steeds minder dan mannen (3) 
‘State of the Art’ uit GDPR-regelgeving zaait verwarring  (1) 
Digitalisering: de mens in het centrum van waardecreatie door inkoop (1) 
Ambitie beschikbaarheid breedbandig internet komt met huidig beleid in gevaar (1) 
70 procent werkgevers ontvangt CV’s met leugens (4) 
Online gokken mogelijk toegestaan (1) 
beurs
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
HP Inc presteert beter dan verwacht
Hewlett Packard Enterprise boekt hogere resultaten
AkzoNobel en Axalta eindigen fusiegesprekken
meer beurs
top10
Hoe u medewerkers stimuleert regie over ontwikkeling te nemen
Zeven trends die zakelijke IT-omgevingen een boost zullen geven
Vrouwelijke 35-plussers verdienen nog steeds minder dan mannen
2018 wordt het jaar van hivenets, swarmbots en polymorfe malware
Zes richtlijnen voor digitale transformatie
Thuiswerken: effectief of ten koste van het bedrijfsresultaat?
Vliegtuig-wifi nog steeds duur en beperkt in aanbod
Nederlandse bedrijven optimistisch; vertrouwen in Verenigd Koninkrijk daalt
Ronald Doesburg wint Young Captain Award 2017
Financiële sector heeft geen vertrouwen in naleving regelgevingen
meer top 10
vacatures
meer vacatures