zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Inschrijving Dutch PR Awards 2017 geopend

8 juni 2017 - De inschrijving voor de officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017 is geopend. De Dutch PR Awards, die verschillende categorieën bestrijken, worden op 14 september uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. 

De Dutch PR Awards zijn dé vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden uitgereikt door brancheorganisatie VPRA aan PR-cases die het beste bewezen resultaat hebben bereikt. Nieuw in deze vijfde editie van de Dutch PR Awards is dat er geen presentaties op locatie plaatsvinden. Dit doe je namelijk al bij je (digitale) inschrijving in de vorm van een een minuut durende video-pitch.


De award-uitreiking start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017.

Categorieën
De aankomende editie zijn er in vier categorieën awards te behalen: 
BTC: in de categorie Business to Consumer kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld voor een onderneming of instelling waarbij de consument de klant is.
BTB: in de categorie Business to Business kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld waarbij een zakelijke organisatie de klant is.
NON-PROFIT: in de categorie Non-profit kennen we een prijs toe aan het bureau dat een succesvolle en effectieve PR-aanpak heeft ontwikkeld in opdracht van een organisatie of instelling zonder winstoogmerk.
INNOVATIE-AWARD: de VPRA wil met deze speciale categorie bureaus inspireren om PR-expertise in te zetten om zo innovatie in communicatie te stimuleren. Een Innovatie-Award voor het beste PR-idee, liefst met heldere maatschappelijke relevantie. Tevens wil de VPRA non-profit organisaties oproepen om samen met PR- en communicatiebureaus tot nieuwe initiatieven en ideeën te komen. De campagne hoeft nog niet te zijn uitgevoerd. De winnaar in deze categorie ontvangt een cheque ter waarde van 25.000 van De Stichting Auspiciën om het idee te realiseren! Zorg dat uw opdrachtgever ook enthousiast meepitcht.
 
Inschrijven
De ingezonden cases worden door de vakjury beoordeeld. De jury kiest drie genomineerden per categorie. Deze genomineerden worden voorafgaand aan de prijsuitreiking bekendgemaakt.
Schrijf u via deze pagina in! Op de website vindt u alle informatie over de voorwaarden, hoe u inschrijft en de betaling. De inschrijving is vanaf 1 juni tot en met 15 juli geopend.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

  Wie worden dit jaar beloond voor het beste werk in e-mailmarketing?
 Marketing- en PR-medewerkers massaal op zoek naar andere baan
 Sociale media stimuleren groei pr
 Weblog populair onder topmanagers
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10