zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Nominatie Secretaresse van het Jaar 2017 van start

28 februari 2017 - De nominatie voor de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar’ 2017 is geopend. Op 18 april 2017 organiseert Schoevers in samenwerking met Pimm Solutions en Experis Professional Management Assistance de 32e verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar’.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in De Van Nelle Fabriek in Rotterdam,  wordt uit drie finalisten de winnaar voor 2017 gekozen.


"We zien dat het vak van secretaresse verandert en dat er steeds efficiënter en effectiever gewerkt dient te worden," zegt Leonie Schipperus, CEO & Founder van Pimm Solutions.

Wie wordt de secretaresse van het jaar 2017?
Van de genomineerde secretaresses worden er zes uitgenodigd om zich op 10 april a.s. te presenteren voor de jury, door middel van een video. Op basis hiervan worden de drie beste kandidaten gekozen. Deze drie kandidaten voeren ieder persoonlijk campagne om zo veel mogelijk publieksstemmen te winnen. Het stemmen gebeurt via de website www.secretaressevanhetjaar.nl. Op 18 april 2017, twee dagen voor Secretaressedag, besluiten de jury en het publiek wie de titel 'Secretaresse van het Jaar 2017' in ontvangst mag nemen. De jury, de campagnevoering én de stemmen via de website, bepalen de uiteindelijke winnaar.

Thema: wat is uw meerwaarde?
Het thema van de verkiezing dit jaar is: wat is uw meerwaarde? De functie van secretaresse verandert in een razend tempo. Als secretaresse moet u meer dan ooit laten zien wat uw toegevoegde waarde voor de organisatie is. Er wordt steeds meer van u gevraagd, u moet effectiever en efficiënter werken en een sparringpartner zijn voor managers. Managers, want de één op één ondersteuning die u ooit bood is in veel gevallen verleden tijd. Managers, die allemaal vinden dat zij voor 100 procent uw tijd kunnen claimen. U beweegt u in deze hectiek rustig en kunt prima zelf de relevantie en urgentie van de werkzaamheden inschatten. Kortom u bent de ‘Haarlemmerolie’ van de organisatie, die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Om meerwaarde te houden, moet u bijblijven in uw vak en uw talenten blijven ontwikkelen.

Organisatie
De verkiezing Secretaresse van het Jaar wordt behalve door de organisatoren Schoevers, Pimm® Solutions en Experis, gesponsord door de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen.
Nomineren voor de titel Secretaresse van het Jaar kan via de website secretaressevanhetjaar.nl.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Anja Cox uit Helmond is Secretaresse van het Jaar 2016
 Assistants anno 2016: Brainpower 2 Empower!
 Secretaressedag? Zeg het met een cursus
 Toenemende outsourcing van secretariaatswerkzaamheden
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10