zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Deze tien cadeaus staan het meest op verlanglijstjes

22 november 2016 - Elk jaar worden er ontzettend veel lijstjes samengesteld voor Sinterklaas. Hieronder vindt u de tot nu toe de tien populairste Sinterklaascadeaus volgens Lootjestrekken.

1. Dopper original waterfles


De Dopper waterflessen zijn het hele jaar populair en worden nu massaal op lootjes geplaatst. De herbruikbare flessen van Dopper zijn te verkrijgen in de kleuren Cool Blue, Pure White, Simply Red, Apple Green & Deep Purple. Ook de Dopper sportdop wordt vaak in combinatie met deze populaire flessen op de lijstjes geplaatst.

2. Smartphone projector
Met de smartphone projector verandert u de huiskamer binnen no time in een thuisbioscoop. Plaats de smartphone in de projector, en het beeld wordt meteen tien keer uitvergroot geprojecteerd op de muur.

3. Boek ‘De Wereld Volgens Gijp’
Tijdens de feestdagen worden er veel boeken cadeau gegeven. Deze periode steekt de biografie ‘De wereld volgens Gijp’ daar met kop en schouders boven uit. De biografie is het best verkochte sportboek van Nederland in 2016 en er is nog steeds veel vraag naar.

4. Vibrerende hoofdmassagespin
De hoofdmassagespin is terug van weggeweest. Deze vibrerende massagespin strijkt u over je hoofd en dit geeft een ontspannen gevoel. Dankzij de vibraties wordt u kalm én krijgt u meer energie.

5. Hangmap voor bed
Een populaire nieuwkomer op de lijstjes is de hangmap voor uw bed. In deze hangmap kunt u al uw bezittingen opbergen die u in bed graag bij u wilt houden, een soort hangend nachtkastje.

6. Telefoonhouder fietsklem
De telefoonhouder voor op de fiets is dit najaar vaak op de lijstjes geplaatst. Is het de nasleep van Pokémon Go of heeft fietsend Nederland steeds meer vraag naar smartphonegebruik op de fiets? Met deze telefoonklem kan u uw handen aan het stuur houden en toch de GPS op uw mobiel gebruiken.

7. Kras wereldkaart
De Kras wereldkaart staat elk jaar hoog op de verlanglijstjes van Nederland. Op de wereldkaart kunt u wegkrassen in welke landen u bent geweest. Met deze Scratch Map creëert u een gepersonaliseerde wereldkaart.

8. Pallet onderzetters
Wat deze onderzetters zo geliefd maakt is dat ze de vorm hebben van een echte pallet. Ze zijn zelfs gemaakt van vurenhout en zijn voorzien van het originele EUR palletlogo.

9. Trackr sleutelvinder
De sleutelvinder van Trackr is ook vaak terug te vinden op de lijstjes voor Sinterklaas. U kunt hem bevestigen aan alles wat dierbaar is, uw sleutels, portemonnee of zelfs huisdier. Door middel van uw smartphone vindt u de Trackr altijd terug.

10. IGGI pocket Multitool
De lijst met populaire producten wordt afgesloten door de IGGI pocket multitool. De multitool bevat twaalf handige functionaliteiten, past makkelijk in een portemonnee en is daardoor een echt hebbedingetje dat hoog op de verlanglijstjes scoort.
 

 
 Doorsturen   1 reactie  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Cadeaubonnen blijven vaak ongebruikt in de la liggen
 Cadeaus zonder stekker populair met feestdagen
 Sint koopt cadeaus op het laatste moment
 Onderzoek wijst uit: Sinterklaas is een vrouw
 
 
reacties
 
Poloshirts online  |   | 
30-11-2016
 | 
17:19 uur
Raar dat er geen kledingstukken op de lijst staan, ik had veel meer schoenen verwacht.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10