zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Etnische Zakenvrouw & Etnische Vrouwelijke Manager 2015 gekozen

3 november 2015 - Op 31 oktober is tijdens het verkiezingsgaladiner van de Businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) Nada Al-Rubaiee uitgeroepen tot Etnische zakenvrouw Nederland 2015. KlasinaTolud werd Etnische vrouwelijke manager 2015.

De prijzen werden respectievelijk uitgereikt door Maarten Struijvenberg, Wethouder Werkgelegenheid en Economie van de Gemeente Rotterdam en Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66. Het juryrapport welke werd opgesteld onder leiding van Ali Bouchrit Regiodirecteur Zuidwest-Nederland voor ING, luidt als volgt:



Etnische zakenvrouw Nederland 2015: Nada Al-Rubaiee , apotheker en mede-eigenaar van Mediq Apotheken, Charlois, Carnissehuis en Pleinweg (Rotterdam) en directeur–eigenaar van NadaFarm B.V. Dordrecht.
Nada Al-Rubaiee, 36 jaar, is geboren in Damascus ( Syrie) en woonachtig in Dordrecht. Apotheek Mediq Charlois is door een combinatie van doorzettingsvermogen, ambitie en drive binnen twee jaar tijd uitgegroeid tot een toonzettende en bepalende apotheek op Rotterdam Zuid. Aan het roer staat Nada Al-Rubaiee, een gepassioneerde apotheker die zich inzet voor het bedienen van patiënten en zorginstellingen om zo iedereen de beste zorg te bieden. Nada is intelligent, energiek en resultaatgericht. Ze slaagt erin om met haar onderneming de juiste keuzes te maken, waardoor ze blijft groeien in een omgeving die door de terugtrekkende overheid snel en sterk verandert. Nada is zeer ondernemend zowel binnen de farmacie als daarbuiten. Zo heeft ze een tweetal patenten (modelbeschermingen) gekregen voor door haar ontwikkelde hulpmiddelen (zetpillen en wattenstaafjes), bedoeld voor het algemene publiek en in het bijzonder reuma- en MS-patiënten. Nada is voor velen een inspiratie- en rolmodel. Haar tomeloze energie en kennis draagt ze over aan een nieuwe lichtingen apothekers door actief te zijn binnen het onderwijs.

Etnische vrouwelijke manager Nederland 2015: Klasina (Ineke) Helena Tolud, Manager Design & Development bij Rituals Cosmetics, Amsterdam
Ineke Tolud, 46 jaar, is geboren in Paramaribo (Suriname) en woonachtig in Amsterdam. Ineke is sinds 1995 werkzaam in de Retail. Sinds 2009 werkt zij voor Rituals Cosmetics als Manager Design& Development . Rituals Cosmetics is een van de snelst groeiende lifestyle merken. De eerste winkel opende in 2000 en inmiddels bestaan er meer dan 400 internationale winkels en 1300 shop-in-shops. Ineke is verantwoordelijk voor het design van alle winkels en shop in shops. Hieronder valt het design van uitbreidingen, verhuizingen en verbouwingen, maar ook de etalages, displays, prototypes en promotieopbouw. Daarnaast beheert zij alle teken- en opslagprogramma’s . Samengevat is Ineke strategisch verantwoordelijk voor elk ontwerp binnen de store omgeving met als focus de essentie van het merk te bewaken. Haar functie verbindt het merk op alle design niveaus en heeft op het gebied van design en styling het hoogste niveau van inzicht. In haar rol inspireert zij op een positieve manier een creatief team van designers en developers en weet hen elke dag weer uit te dagen om tot de beste resultaten te komen. In de internationale wereld waarin Ineke zich beweegt is zij een rolmodel voor anderen, zowel voor mannen als voor vrouwen.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Etnische Zakenvrouw & Etnische Vrouwelijke Manager 2014 gekozen
 Etnische Vrouwelijke Manager 2013 gekozen
 Etnische Zakenvrouw & Etnische Vrouwelijke Manager 2012 gekozen
 Etnische Vrouwelijke Manager 2011 gekozen
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10