zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Finalisten The Other Manager 2011 zijn bekend

29 november 2011 - Op 10 december 2011 vindt de zesde editie van de The Other Businessman verkiezing plaats; een verkiezing waarbij de beste multiculturele ondernemer en de beste multiculturele manager van het jaar worden verkozen. Ruim 500 gasten zijn getuige van deze uitreiking in de Passenger Terminal Amsterdam. De presentatie is in handen van Manoushka Zeegelaar Breeveld.

De vakjury waaronder Sylvana Simons en de RvB leden van de hoofdsponsors ABN AMRO, PwC en Essent hebben op 23 november de laatste zes finalisten bekend gemaakt.  De winnaar wordt ‘live’ gekozen tijdens het gala van de The Other Businessman verkiezing 2011. Onder leiding van juryvoorzitter Kenaad Tewarie (lid van de groepsdirectie van Euretco) kiest de jury die verder bestaat uit Agnes Jongerius (FNV), Caroline Princen (ABN AMRO), Peter Terium (Essent), Walter de Zeeuw (PwC) en Sylvana Simons op 10 december de twee winnaars van de awards.



De finalisten voor The Other Manager 2011  

Abbas Shahim
Partner bij Atos Consulting & Technology Services in Utrecht, verantwoordelijk voor IT Risk Management praktijk. In internationale context is hij Global Lead van Center of Excellence (CoE) Information Security & Risk Management (ISRM). Abbas is tevens director of studies en associate professor aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is als vice voorzitter betrokken bij ISACA in Nederland. 

Redouan Boudil 
Algemeen directeur van drie islamitische basisscholen. Voordat hij directeur was, werden deze scholen gerekend tot de zwakste scholen. Momenteel behoren deze scholen, mede dankzij zijn inspanningen, tot de beste scholen van de provincie en zijn de cito toetsen boven het landelijk gemiddelde. 

Achraf El Haik

Marketing & Sales Manager bij Imtech Marine & Industry. Hij is verantwoordelijk voor Noord Afrika en het Midden Oosten. Zijn laatste prestatie is het binnenhalen van een opdracht van de Marokkaanse marine.

De finalisten voor The Other Businessman 2011 
Farid Darkaoui 
Directeur van adviesbureau Zaken Expert BV. Daarnaast participeert hij als ondernemer in vastgoedontwikkeling en bedrijven met een groeiambitie. Voor de groep werken meer dan 120 mensen. Farid is een maatschappelijk betrokken persoonlijkheid. Zijn maatschappelijke betrokkenheid is bekroond met de Drs. H. H. Horsting-prijs. 

Kaan Anit 
Oprichter van Ambitious People (in 2007 opgericht) met het doel om ambitieuze, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen, zowel ambitieuze ondernemers als ambitieuze kandidaten. 
 
Shunli Huang

In 2004 is Shunli met zijn broer Shengli de franchiseformule eazie gestart. Heden zijn er zes vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Zaandam, Delft en twee vestigingen in Leiden. Zijn doelstelling is om met eazie binnen vijf jaar uit te groeien naar twintig vestigingen in Nederland. In 2009 is Shunli met Shengli Huang en Martijn Heemskerk restaurant Luxor gestart in de voormalige bioscoop Luxor in Leiden.

Oorsprong
De verkiezingen zijn een voortvloeisel uit het in 2004 opgerichte The Other Network, een initiatief van Melvin Tjoe Nij. "Doel was en is nog steeds een platform creëren voor zowel autochtone als allochtone entrepreneurs en professionals door middel van lezingen, forums en discussies en om van elkaar te leren door kunde en kennis uit te wisselen," aldus Tjoe Nij. The Other Network is intussen de grootste multiculturele netwerkclub in Nederland.

 
 Doorsturen   1 reactie  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Ellen Faber benoemd tot Vrouwelijke Topmanager 2011
 Wie wordt DM Talent en DM M/V van het jaar?
 Supervisors van het Jaar 2011 gekozen
 Secretaresse van het Jaar 2011: Karin van Peursen
 
 
reacties
 
Roos de Jong  |   | 
15-12-2011
 | 
08:48 uur
genomineerd, R. Boudil......

de bijgevoegde informatie is niet correct!
Deze scholen horen tot de beste scholen van de provincie???? Op welk vlak? Een zeer zwakke school, een zwakke school en slechts één van de vier scholen heeft een voldoende van de onderwijsinspectie gekregen. het leerlingenaantal is gedaald ( sinds dhr. Boudil bij de scholen betrokken is) en personeel komt en gaat .....................beste scholen van de provincies, sorry dit is een lachertje!

Inmiddels is dhr. Boudil trots.......... waarop?????

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10