zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Autoverkopen: Volkswagen leidt comfortabel dankzij Polo

8 maart 2018 - 2018 maakt een voortvarende start wat betreft de autoverkoop in Nederland. Na de plus van bijna 17 procent in januari, is februari goed geweest voor een toename van bijna 11 procent. Onder de modellen scoort met name de nieuwe Polo uitstekend, waardoor Volkswagen nu al een comfortabele leiding geniet onder de actieve merken in ons land.

 Lees verder...   Reageer
 

Volvo XC40 niet mondiale Auto van het Jaar 2018

8 maart 2018 - De XC40 mag dan zopas verkozen zijn tot Auto van het jaar 2018. De autojury achter het mondiale World Car of The Year denkt daar heel anders over. Al behoort Volvo wel tot de finalisten van die verkiezing.

 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Beetle gooit handdoek in de ring

8 maart 2018 - De Beetle keert niet terug nadat de huidige generatie met pensioen is gestuurd. Dat liet Volkswagen's ontwikkelingschef aan het Britse Autocar weten.

 Lees verder...   Reageer
 

Morgan Aero GT zwaait Aero 8 uit

8 maart 2018 - Tussen al de grote merken (die zich in Genève nog groter voordoen met hun reusachtige showpaleizen) staat zowaar ook het kleine, bescheiden Morgan met een primeur. Dit is de Aero GT, een zeer speciale uitvoering waarmee de Engelse autobouwer afscheidt neemt van de Aero 8.

 Lees verder...   Reageer
 

ItalDesign Zerouno Duerta, zelfs je naam is mooi

7 maart 2018 - ItalDesign krijgt eindelijk een nut binnen de Volkswagen Groep dat het fameuze designhuis ooit inlijfde. Na een handvol conceptcars (waar vervolgens niets mee werd gedaan) werd vorig jaar de destijds nog naamloze Zerouno voorgesteld en in een getale van slechts 5 stuks in de handel gebracht. Omzet: zo'n 6,5 miljoen euro. Kijk, dat schiet lekker op en smaakt naar meer. En voila, dit is de Zerouno Duerta. De dakloze variant.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe dieselhybrides van Mercedes C- en E-klasse

7 maart 2018 - Diesel is bij al meer autofabrikanten een vies woord geworden. Sommige hebben dit type oermotor al van de R&D-lijst geschrapt en zijn aan het uitfaseren geslagen. Niet Mercedes dat een diepgewortelde band heeft met de dieselmotor. Al koppelen ze hun nieuwste versie hiervan - voor de C- en E-klasse - wel aan een elektromotor.

 Lees verder...   Reageer
 

Rimac C_Two schokt vriend en vijand

7 maart 2018 - In het bijzonder Richard Hammond (je weet wel, de kleine grote meneer bij The Grand Tour en daarvoor Topgear) zal zich nu een andermaal bedenken of hij nogmaals in een Rimac zal stappen. Z'n bijna fatale crash met de Concept_One zal hem ongetwijfeld nog vers in het geheugen staan. En deze C_Two, diens opvolger, is zowaar nóg krachtiger en sneller. Onaards snel.

 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin Lagonda Vision baart opzien

7 maart 2018 - Aan Lagonda werken moet bij Aston Martin zo ongeveer het favoriete tijdverdrijf zijn. Al meer dan een decennium wordt gezocht naar manieren om het illustere merk uit de as te doen herrijzen. Niet geheel zonder succes, want enkele jaren geleden was daar ineens de Lagonda Taraf. Anderzijds, de Britten hadden er maar wat moeite mee de zeer beperkte oplage te slijten. Toch geven ze niet op en toont het in Genève deze Lagonda Vision Concept.

 Lees verder...   Reageer
 

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

6 maart 2018 - Maak kennis met de meest luxueuze en duurste Land Rover allertijden: de Range Rover SV Coupé. Tegen krap vier ton " in euro's " krijg je weliswaar twee portieren minder, maar wel een ongekende weelde en relatieve zeldzaamheid.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW Concept M8 Gran Coupé stelt zich alvast voor

6 maart 2018 - De eerste generatie 8-serie was er enkel als Coupé. Maar met de nieuwe generatie heeft BMW veel grotere plannen. Daarvan verschijnt er een tweedeurs Coupé, een zomerse Cabriolet, een brullende M8 en een vierdeurs variant waarvan deze Concept 8-serie Gran Coupé een voorbode is.

 Lees verder...   Reageer
 

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

6 maart 2018 - Nissan gaat op de futuristische tour met de Nissan IMx KURO. Dà­t is hoe het merk de toekomst van mobiliteit ziet.

 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-AMG GT Coupé laat zich eindelijk zien

6 maart 2018 - Mercedes-AMG stelde alles in het werk om de GT Coupé zo geheimzinnig mogelijk te teasen, maar kon niet voorkomen dat de eerste plaatjes vroegtijdig uitlekten. Nu is de vierdeursuitvoering van de AMG GT (en beoogd Panamera-killer) dan eindelijk officieel onthuld en weten we alle ins and outs.

 Lees verder...   Reageer
 

Subaru Viziv Tourer: stoer en vol potentie

6 maart 2018 - Subaru heeft in Genève de (zoveelste) Viziv voorgesteld, ditmaal als Tourer Concept. Maar het is voor het eerst dat de Japanners de Tourer in Viziv-vorm laten zien, en dat geeft een interessant kijkje in hun toekomstplannen.

 Lees verder...   Reageer
 

Hyundai slaat nieuwe weg in met Le Fil Rouge

6 maart 2018 - Hyundai slaat een nieuwe weg in qua design en geeft ons alvast een voorproefje met de Le Fil Rouge: een conceptcar die zowel het verleden, het heden als de toekomst met elkaar moet verbinden.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 1 2 3 4 5 288 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
Zzp’er, denk na over de risico’s die u loopt (2) 
Twee derde Nederlanders vreest voor oudedagvoorziening (1) 
Nederlander worstelt met financiële administratie (1) 
Nederlander beschikt niet over digitale vaardigheden voor de toekomst (1) 
Nederlander heeft geen vertrouwen in verandervermogen organisatie  (7) 
Zes tips voor een goede elevator pitch (1) 
'Smartphoneverbod is overcompensatie' (3) 
top10
Nederlander heeft geen vertrouwen in verandervermogen organisatie
Nederlander beschikt niet over digitale vaardigheden voor de toekomst
Bedrijven worstelen met balans tussen digitale innovatie en security
Zo verkleint u de afhankelijkheid van Office 365
Solliciteren? Vertel uw persoonlijke verhaal
Nederlander worstelt met financiële administratie
Mobiliteit goed voor werkgever en werknemer
Bedrijfsleven onder druk door politieke risico’s en politiek geweld
2,6 miljard records aangetast of gestolen in 2017
Organisaties die publieke cloud gebruiken kwetsbaar voor datadiefstal
meer top 10
vacatures
meer vacatures