zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volvo XC70 Surf Rescue: Baywatch tenue

31 oktober 2007 - Volvo presenteert de XC70 Surf Rescue, een conceptcar geschikt voor strandwachten. De unieke reddingsauto is door het Volvo Concept Center in Zweden speciaal voor de SEMA tuningbeurs ontwikkeld. De XC70 Surf Rescue is dan ook een Volvo in Baywatch tenue.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari FXX geëvolueerd

29 oktober 2007 - Ferrari heeft de FXX verder doorontwikkeld. De peperdure, supersnelle en exclusieve sportauto uit Maranello werd na vele testkilometers voorzien van een Evolution Kit. Deze kit is leverbaar voor alle 20 FXX´s die gebouwd zijn. Wie kiest voor deze kit tekent ook meteen voor een vervolg op het exclusieve testprogramma van Ferrari.

 Lees verder...   Reageer
 

Cadillac CTS Sports Concept: CTS-V voorbode

29 oktober 2007 - Cadillac presenteert een voorbode voor de nieuwe CTS-V. Met het studiemodel CTS Sports Concept laat Cadillac op de SEMA tuningshow in Las Vegas zien hoe een sportieve variant van de CTS eruit kan komen te zien.

 Lees verder...   Reageer
 

Bitter is back: Bitter Vero

26 oktober 2007 - Met de presentatie van de Vero is de Duitse fabrikant Bitter back in business. De luxueuze sedan is gebaseerd op de Australische Holden Statesman, maar vooral uiterlijk compleet aangepast. Onder de motorkap ligt een 6.0 liter V8 die afkomstig is uit de Corvette. Het is de eerste nieuwe Bitter sinds 20 jaar.

 Lees verder...   Reageer
 

Lotus Elise SC: nieuw topmodel met 220 pk

24 oktober 2007 - Lotus breidt het gamma van de Elise uit met de Elise SC. Het model is de meest krachtige Elise die tot nu toe gebouwd is. Met een vermogen van 220 pk is de Elise SC sneller dan de Elise S en Elise R. Dat resulteert uiteraard in nog spannender prestaties!

 Lees verder...   Reageer
 

De nieuwe Audi A4: dynamiek

19 oktober 2007 - De nieuwe Audi A4 is sportiever, dynamischer en comfortabeler dan zijn voorganger. Audi gaat meer dan ooit de concurrentie doen opschrikken. De nieuwe A4 heeft alles in huis om wederom een verkooptopper te worden.

 Lees verder...   Reageer
 

BMW Concept 1-serie tii: compacte sportcoupé

24 oktober 2007 - BMW presenteert de Concept 1-serie tii, een moderne interpretatie van BMW´s compacte coupes. Met deze lichtgewicht versie van de 1-serie Coupé wil BMW laten zien hoe een supersportieve versie van dit model eruit kan komen te zien. Op dit moment is de 1-serie tii nog een conceptcar, maar de kans op productie lijkt zeer groot.

 Lees verder...   Reageer
 

Nissan GT-R: High-performance Japanner

24 oktober 2007 - Nissan presenteert na jaren van ontwikkeling een compleet nieuwe GT-R. De Nissan GT-R wordt aangedreven door een 480 pk sterke twin-turbo V6 die voor bloedstollende prestaties zorgt. Nissan heeft al haar kennis en expertise op autosportgebied verpakt in deze spectaculaire sportauto.

 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari 430 Scuderia: ? 281. 500,-

10 oktober 2007 - Ferrari heeft de Nederlandse prijs van de 430 Scuderia bekend gemaakt. De supersportieve variant van de F430 kost minimaal ? 281.500,- en is daarmee meer dan een halve ton duurder dan de F430 Coupé. Maar dan zijn er wel 510 paardenkrachten beschikbaar om voor bloedstollende prestaties te zorgen.

 Lees verder...   Reageer
 

Lexus LS 600h L: de perfectie nabij

5 oktober 2007 - Baanbrekende technologie en ultieme luxe zijn verenigd in de Lexus LS 600h. Vooral in de verlengde L-uitvoering worden de inzittenden getrakteerd op het hoogste comfort dat in een auto denkbaar is. Lexus claimt zelf dat men streeft naar perfectie, en met de nieuwe LS wordt die perfectie wel heel dicht benaderd.

 Lees verder...   Reageer
 

Milieuvriendelijke Toyota conceptcars in Tokyo

19 oktober 2007 - Toyota pakt groots uit op de Tokyo Motor Show. Met maar liefst acht concept cars en twaalf productiemodellen zal het Japanse merk één van de meest aanwezige fabrikanten zijn. Vooral de ?milieuvriendelijke? conceptcars zijn de moeite waard.

 Lees verder...   Reageer
 

Audi A1 Metroproject quattro concept

18 oktober 2007 - Op de Tokyo Motor Show onthult Audi de A1 Metroproject quattro concept. De kleine conceptcar is de voorbode van de Audi A1 die eind 2009 in productie zal gaan. Met de A1 wil Audi de aanval openen op de Mini en de Fiat 500. De conceptcar die in Tokyo wordt gepresenteerd is voorzien van hybridetechniek.

 Lees verder...   Reageer
 

Nieuwe Citroën C5 en C5 Break onthuld

18 oktober 2007 - Dit zijn de nieuwe Citroën C5 en C5 Break die begin 2008 leverbaar worden. Citroën slaat met de compleet nieuwe C5 een andere weg in. Zo zal de C5 voortaan ook leverbaar worden met stalen veren in plaats van veerbollen. Met drie benzine- en vier dieselmotoren moet de nieuwe C5 een zeer brede doelgroep aan gaan spreken.

 Lees verder...   Reageer
 

Eerste foto´s Nissan GT-R uitgelekt

17 oktober 2007 - De eerste officiele afbeeldingen van de Nissan GT-R zijn uitgelekt. De auto zal volgende week officieel worden gepresenteerd op de Tokyo Motor Show, maar twee Amerikaanse magazines hebben de foto´s inmiddels openbaar gemaakt. De 473 pk sterke Nissan GT-R is hiermee geen geheim meer.

 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 271 272 273 274 283 volgende >
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
CEO: zet ethisch handelen medewerker hoger op de bedrijfsagenda (1) 
Goed management boost de productiviteit  (1) 
Pakketdiensten vergelijken: besparen op verzendkosten (1) 
Leadgeneratie, social selling en contentmarketing niet op niveau (1) 
‘Cloudmasters’ versnellen eigen mogelijkheden om branchegenoten te verslaan (1) 
Ga tijdig met complimenten aan de slag! (1) 
Verbetering huis: verandering tuin heeft grootste voorkeur (1) 
beurs
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Beursupdate: AEX op Wall Street
Intel boekt recordomzet, maar minder winst
Starbucks boekt hogere omzet en winst per aandeel
meer beurs
top10
Nederlandse bevolking heeft financiële dode hoek
Toekomstige banen geen sciencefiction
Manager kan bijdragen aan gezondheid medewerkers
Weinig angst voor opkomst robotcollega’s
Het Rijk wederom verkozen als meest favoriete werkgever
Goede kansen mbo'ers op de arbeidsmarkt
Dekkingsgraad pensioenfondsen stijgt verder
Maak bedrijfsvoering effectiever met Cut the Bullsh*t denken
Bedrijven verwachten ingrijpende veranderingen om voorop te lopen in digitale economie
Vijf uitgangspunten voor onvergetelijke complimenten
meer top 10
vacatures
meer vacatures