zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Poedelnaakt: de nieuwe Ford Focus

 

14 februari 2018 - Ford heeft de compleet nieuwe Focus klaar en is momenteel bezig met een foto- en videoshoot ten behoeve van de (online) brochures. Op een geheime locatie uiteraard. Althans, dat werd gedacht"¦

Cascais, Portugal. In deze winterperiode is het er misschien tamelijk rustig, maar dat is nogal relatief bij deze eigenlijk altijd wel populaire badplaats. Niet zo gek met Lissabon op slechts een half uurtje rijden. Alsof Ford erop hoopte dat de nieuwe Focus zo betrapt zou worden. De Portugese riviera kent immers meer dan genoeg leuke plekjes waar vogels en salamanders de enige pottenkijkers zullen zijn.



Scherper design
Anderzijds, de dame op de foto spreekt boekdelen. Zij is allesbehalve gediend van de maker van deze foto, een trouwe lezer van de website van Vezess.hu. Hij stuurde de ontluikende foto naar zijn favoriete automagazine en nu kan de hele wereld de nieuwe Focus alvast bewonderen. Niet in z'n geheel weliswaar, maar afdoende om te concluderen dat Ford's nieuwe middenklasser een veel scherper design heeft meegekregen en een sterke wigvorm. De heupen van de auto zijn daarvoor zelfs nadrukkelijk uitgeklopt. Als je niet beter zou weten zou je er amper een Focus in herkennen. Weg zijn namelijk ook de kenmerkende 'middelvinger'-achterlichten. Al had je dat laatste al kunnen weten.

Genève of New York?
Aan de grote wielen, potige bumpers en fikse dakspoiler te zien lijkt het hier overigens te gaan om de ST Line-uitvoering, de versie die wel de lusten maar niet de lasten geeft van de echt snelle ST- en RS-modellen. Hoe de burgermansversies zullen smoelen, is nog eventjes afwachten. Niet heel lang meer, want de nieuwe Focus wordt verwacht op de autoshow van Genève of New York, beide in maart. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10