zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

 

24 januari 2018 - Wie jarig is, trakteert. En dat doet het dit jaar 70 jaar geworden Land Rover dan ook. Vanaf de Autosalon van Genève, in maart. Daar zal namelijk de strikt gelimiteerde en super-de-luxe Range Rover SV Coupé onthuld gaan worden.

Land Rover mag 70 kaarsjes uitblazen. Dat luidde het onlangs al in met de bijzondere Defender Works V8 Edition, maar er komt nog meer aan. Ditmaal op basis van een Range Rover. Eentje die knipoogt naar de allereerste Range Rovers uit 1970. En dat waren tweedeurs SUV's met een aflopende daklijn. De Range Rover SV Coupé zal dat, zoals z'n naam al aangeeft, ook zijn. Verder houden de Britten het exterieurdesign graag nog even onder de pet.



Zeer exclusief
In de aanloop naar de onthulling heeft Land Rover al wel een teaserafbeelding van het interieur de wereld in geslingerd. Het hoeft geen betoog dat dat super-de-luxe zal zijn, met onder meer vier individuele zetels en een weelderige middenconsole die helemaal doorloopt naar achteren. Aan leder en hout ook geen gebrek.

Gelimiteerde productie
Al die weelde is in contract met de geplande oplage. Land Rover zal namelijk slechts 999 exemplaren van de Range Rover SV Coupé gaan bouwen. Stuk voor stuk grotendeels met de hand, iets dat Special Vehicle Operations op zich neemt in het SV Technical Centre in Ryton-on-Dunsmore, Warwickshire.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10