zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen voor vernieuwde BMW 2-serie Active en Gran Tourer

 

23 januari 2018 - Onlangs stak BMW de populaire 2-serie Active Tourer en grotere Gran Tourer in het nieuw en daar horen natuurlijk prijzen bij. Dit kosten de beide Beierse MPV's, die vanaf 31 maart bij de dealers zullen staan.

Om meteen met de deur in huis te vallen. De vanafprijzen bedragen € 33.561,- en € 34.266,- voor respectievelijk de 2-serie Active Tourer en Gran Tourer. Als extraatje voor de snelle beslisser doet BMW op een aantal varianten hier een gratis Steptronic-transmissie bij. Interesse daarin? Let dan op de zo gedoopte Steptronic Editions van de gefacelifte 2-serie Active en Gran Tourer.



Motoren
Wat de motoriseringen en hun prijzen betreft. De instappers zijn voorzien van de '16i' benzinemotor, een driecilinder met 109 pk en 190 Nm. Wens je meer vermogen (maar nog altijd een 3-cilinder) dan is er de 219i, goed voor 140 pk en 220 Nm. Prijzen daarvan beginnen bij € 35.409,- voor de Active Tourer en € 37.020,- voor z'n grote broer. Een automaat laten schakelen vergt een meerprijs van zo'n 2 mille. Vervolgens bestaat het palet louter nog uit viercilinders met turbotechnologie. De 220iA (waarbij de A voor automaat staat) bijt hiervan de spit af tegen een prijs van € 40.410,-. De BMW 220iA Gran Tourer kost € 42.465,-. Als benzinetoppers zijn er de 231 pk sterke 225iA xDrive en 225xe, de plug-in hybride met een gecombineerd vermogen van 225 pk. Die eerste staat in de boeken vanaf een kleine 51 mille, de laatste voor ruim 43 mille.

Diesels
Dieselen is mogelijk met de 216d, 218d en 220d. Een handbak is op alle versies standaard, een automaat optioneel. Tegen € 39.044,- rijd je de voordeligste Active Tourer-diesel. De 216d Gran Tourer is er vanaf € 40.349,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10