zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nu alle prijzen van Skoda Karoq

 

13 december 2017 - Eerder al had Skoda de vanafprijs van de Karoq gecommuniceerd. Maar natuurlijk zijn er meerdere motoren beschikbaar dan enkel de 115 pk sterke 1.0 TSI. En daarvan weet de Nederlandse importeur nu de tarieven.

De Skoda Karoq is er vanaf net geen 29 mille voor de éénliter driecilinder-turbobenzine met 115 pk. Als tweede benzine is er de 1.5 TSI ACT, een viercilinder met 150 pk en cilinderuitschakeling. Die kost minimaal € 30.790,-. Een handbak is ook hierop standaard, maar indien gewenst zijn beide TSI's te koppelen aan een DGS-automaat. De vanafprijzen bedragen in dat geval respectievelijk € 31.190,- en € 32.990,-.



Diesels
Dieselen is enkel mogelijk met de 1.6 TDI Greentech, goed voor 115 pk. Gekoppeld aan een manuele transmissie kost deze € 33.490,- en voorzien van DSG minstens € 35.690,-. Er is ook nog een tweeliter TDI met 150 pk, standaard 4x4 en DSG, maar waarvan de prijs nog uitgerekend moet worden.

Vier uitvoeringen
Qua uitrustingniveaus zijn er Ambition en Style plus de Business-varianten daarop. Die eerste is al behoorlijk compleet volgens Skoda met onder meer zaken als airconditioning, cruise control, LED-dagrijverlichting en -achterlichten, 16 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, een lichtassistent en het veiligheidssysteem Front Assist, inclusief City Emergency Brake en Predictive Pedestrian Protection. Niettemin gaat de Style nog wat verder qua luxe en comfort. Deze biedt namelijk bovenop de standaarduitrusting een automatisch dimmende binnenspiegel, Climatronic elektronische airconditioning met twee zones, LED-interieurverlichting, Full LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, een regensensor en Voice Control-stembediening.

Business-modellen
De Ambition Business heeft de uitrusting van de gewone Ambition en voegt daar onder andere Climatronic airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, parkeersensoren voor en achter en de Driver Activity Assistant aan toe. De Karoq Style Business vult de voorzieningen van de Style aan met een achteruitrijcamera, Canton Sound System met onder andere tien luidsprekers, 18 inch lichtmetalen velgen, het Columbus navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en verwarmbare voorstoelen. Vanaf eind deze maand is de Karoq te zien bij de Skoda-dealer. De levering start eind januari.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10