zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Elke gelegenheid een andere Porsche als maandabonnement

 

16 oktober 2017 - Een gala 's avonds? Pak een 911. Sportweekend voor de boeg? Grijp een Cayenne. Paar daagjes eropuit naar Normandië? Neem een Panamera Sport Turismo. Dagje sturen in de Eiffel? Neem een abonnement op het Porsche Passport en er zal een Cayman voor je klaar worden gezet.

Je hebt 'm vast al wel door: het zo gedoopte Porsche Passport is voor petrolheads die niet zonder afwisselingen kunnen (maar een sterke voorliefde voor Porsche kennen). En alleen die mensen die wat te besteden hebben, want dit nog vrij unieke auto-abonnement is zeker niet voor iedereen weggelegd.



Geen brandstof en bekeuringen
Zo vraagt Porsche namelijk minimaal 2.000 dollar per maand voor een Porsche Passport. Maar dan kun je wel zowat elke Porsche rijden die je wilt, op elk gewenst moment. 's Morgen prettig comfortabel afreizen naar een afspraak in een Panamera, maar aan het einde van de dag lekker uitwaaien in een Boxster; in principe draait deze bijzondere Porsche-dienst z'n hand niet voor om. Omkijken naar de voornaamste bijkomende kosten, zoals verzekering, onderhoud en pechhulp, hoeft ook niet meer. Enkel brandstof en bekeuringen zijn nog voor eigen rekening.

Dikker is duurder
Wil je ook kunnen kiezen uit de dikste en snelste Porsches, dan bedraagt het maandelijkse abo-tarief 3.000 dollar. Only in America zeker? Hoe raadt je het zo, want inderdaad. Althans vooralsnog. Maar als het Porsche Passport een succes blijkt in de Amerikaanse stad Atlanta zijn er plannen om het elders verder uit te rollen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10