zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volkswagen prijst T-Roc vanaf 26 mille

 

20 september 2017 - Volkswagen heeft de prijzen van de T-Roc bekendgemaakt, ook al duurt het nog tot begin december dat 'ie bij de dealer staat. Bestellen kan al wel.

De Volkswagen T-Roc, die momenteel nog z'n werelddebuut beleeft op de IAA Frankfurt, is gestoeld op de Golf en zo zijn ook diens prijzen. Het leveringsprogramma begint bij de 1.0 liter TSI met 115 pk, die te koop is vanaf € 25.995,-. De enige andere motor is de 190 pk sterke 2.0 liter TSI. En die staat in de boeken voor € 37.290,- inclusief 4Motion-vierwielaandrijving en 7-traps DSG-automaat. Dieselen is niet mogelijk.



Drie uitrustingniveaus
Er is keuze uit drie uitrustingniveaus: simpelweg T-Roc, de T-Roc Style en de T-Roc Sport. Standaard biedt de T-Roc onder meer handbediende Climatic-airconditioning, LED-achterlichten en -dagrijverlichting, het infotainmentsysteem Radio Composition Colour en innovatieve rijassistentiesystemen zoals City Emergency Braking en voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist.De T-Roc Style voegt hier bovenop zoal zwarte dakreling, parkeersensoren voor en achter, mistlampen vóór inclusief bochtverlichting en adaptieve cruise control. Bovendien krijg je met de Style lichtmetaal in plaats van stalen 16 inch wielen (en dat wil je!), alsook een multifunctioneel stuurwiel, een middenarmsteun, Bluetooth en een USB-aansluiting. De T-Roc Style 1.0 TSI is er vanaf € 27.960,-.Vervolgens is er nog de T-Roc Sport, het topmodel. Die biedt bovenop de luxe van de Style zaken als Radio Composition Media met 10,2 inch touchscreen, de Emergency Call Service, sfeerverlichting, automatische airconditioning, chromen dakreling en LED-koplampen. Tevens staat de T-Roc Sport op 17 inch lichtmetalen velgen en profiteer je als bestuurder van het volledig digitale instrumentarium dat Volkswagen Active Info Display noemt.

R-Line
Tot slot is er nog de R-line, wat niet zozeer een uitrustingniveau is, maar eerder een speciale uitvoering. En die laat zich, zoals reeds bekend, kenmerken door een specifieke, sportief getinte uitstraling. De prijs? Die is nog niet bekend.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10