zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Kia Stonic vanaf € 18. 995,-

 

24 augustus 2017 - Alsof de Nederlandse Kia-importeur erop zat te wachten. Luttele ogenblikken nadat Volkswagen de gelijkgezinde T-Roc dropt, worden de prijzen van de Stonic van Zuid-Koreaanse makelij naar buiten gebracht.

Het segment van de compacte SUV kan op heel wat aanwas rekenen. Opel met z'n Crossland X, Hyundai met de Kona, de zonet onthulde Volkswagen T-Roc en ook het lijdend voorwerp van dit artikel: de Kia Stonic. Stuk voor stuk wurmen ze zich tussen het B- en C-segment in. De keuze is reuze voor wie een compacte SUV of cross-over zoekt, al heeft Kia natuurlijk het liefst dat je bij haar dealers de handtekening plaats. Hier alvast de prijzen van de Stonic.



De prijzen
Rijden met de Kia Stonic kan in elk geval al snel, want vanaf volgende maand arriveert 'ie in de showroom. Met een vanafprijs van net geen 19 mille. Voor dit geld rijd je de 1.2-benzine met 84 pk in de uitvoering EcomomyLine. De krachtigere 1.0 liter Turbo is er voor € 21.595,- en is 120 pk sterk. Dieselen kan enkel met de 1.6 CRDi, goed voor 110 pk en een starttarief van € 26.995,-.Liever private-leasen dan kopen? Weet dan dat het maandtarief begint bij € 319,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

Uitrustingsniveaus
Naast de EconomyLine zijn er maar liefst nog zes uitrustingsniveaus. Standaard is elke Kia Stonic voorzien van onder meer zes airbags (voor-, zij- en gordijnairbags), getint glas rondom, een zwarte grille met zilverkleurige omlijsting en bi-functionele projectiekoplampen met statische bochtverlichting. De veiligheidssystemen ABS, Electronic Stability Control, Tire Pressure Monitoring System, Hill Assist Control en Vehicle Stability Management (VSM) stopt Kia de Stonic ook altijd toe. Airco moet deze versie ontberen.Wil je meer luxe, ga bijvoorbeeld dan voor de ComfortLine. Die trakteert wel op airconditioning, alsook elektrisch verwarmbare buitenspiegels, Bluetooth-connectiviteit, verlichte make-upspiegels, stuurwielbediening voor audio en Bluetooth, een AUX- en USB-aansluiting en een inch audiodisplay dat overweg kan met navigatie en Android en Apple CarPlay.Vanaf de uitvoering ComfortPlusLine Navigator beschikt de Stonic tevens over parkeersensoren achter, cruise control, een lederen stuurwiel en pookknop en is het 7 inch infotainmentsysteem standaard voorzien van DAB+ als ook een geïntegreerde navigatiefunctie met TomTom Live Services.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10