zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW viert jubileum 7-serie met Edition 40 Jahre

 

24 juli 2017 - BMW zet de bloemetjes weer eens buiten: de 7-serie bestaat 40 jaar en dat vieren de Duitsers traditiegetrouw met een speciale uitvoering.

De 7-serie is al vele jaren het vlaggenschip van het Duitse merk (maar niet lang meer). Dat zie je vooral terug in de technologieën die de Sebener worden toegestopt. Nu, 40 jaar na dato, maakt dit het contrast met de allereerste 7-serie alleen maar groter, want we hoeven je vast niet uit te leggen dat een ritje in de E23-generatie een stuk spartaanser was. Naar huidige maatstaven althans.



M Aerodynamics
Op de foto's hiernaast na zien we helaas niet veel van die originele E23 terug in de BMW 7-serie Edition 40 Jahre. De jubileumeditie vooral een heel majestueuze uitvoering met ongetwijfeld een zeer gepeperd prijskaartje. Zo wordt de jarige 7-serie standaard voorzien het sportieve M Aerodynamics-pakket.

Kleuren
Qua kleuren zijn er beperkte mogelijkheden. Het is Frozen Silver of Petrol Mica. Zwarte details maken het geheel af, evenals exclusieve 20 inch velgen. Mocht je bang zijn dat niemand herkent dat je een bijzondere uitvoering rondrijdt, geen paniek; ook daar is aan gedacht aan de hand van talloze '40 Jahre'-badges.

Interieur
Binnenin pakt de speciale 7-serie uit met een chic two-tone kleurig meubilair in de combinatie Smoke White/Cohiba of Smoke White/Black. Verder oogt het vrij vertrouwd. Dat betekent zowat elk denkbare luxe en zitten op weelderige zetels.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10