zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volvo XC40 wil de creatieveling in je losmaken

 

21 juli 2017 - Teasertime! De relatief compacte XC40 staat achter de coulissen klaar om het podium op gereden te worden. Maar voor het zover is, deelt Volvo liever eerst enkele plaagstootjes uit.

Nou ja, plaagstootjes is allicht een verkeerde woordkeus, want die zijn er immers op gebrand het publiek warm te laten lopen voor een nog te onthullen product. En dat kunnen we niet echt zeggen van de foto's die Volvo nu de wereld in heeft geslingerd. Die vertonen namelijk geen enkele glimp van de XC40 (gelukkig hebben we de conceptcar), maar vooral de ruwe grondstoffen waaruit de auto desgewenst wordt opgetrokken. Oftewel, Volvo wil alvast benadrukken dat de XC40 vergaand te personaliseren is.



Volvo-topman aan het woord
'Van het begin af aan wilden we dat de Volvo XC40 fris en onderscheidend zou zijn', aldus Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo. 'Een Volvo waarop kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. Zo denken wij dat XC40-rijders geïnteresseerd zijn in mode, design en cultuur. Ze wonen vaak in grote, drukke steden waar van alles gebeurt. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe Volvo XC40 is die auto.'

Wees creatief
Om enkele voorbeelden te geven van wat zoal mogelijk is aan maatwerk: de koper van een XC40 kan kiezen uit een brede selectie carrosseriekleuren, waaronder opvallende two-tone kleurencombinaties. En ga je daarbij dan voor 'gedurfd speels' of 'stijlvol premium'? Ook kan er voor tapijt in de warme kleur 'Lava Orange' gekozen worden, of een afwerking in het flamboyante 'Oxide Red'. Kortom, als we Volvo moeten geloven kan de ware creatieveling behoorlijk losgaan op de XC40. Wanneer? Niet vanaf de IAA Frankfurt in elk geval, want daar staat het Zweedse merk niet.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10