zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijs Opel Ampera-e bekendgemaakt

 

21 april 2017 - Opel maakt zich op voor de introductie van haar allereerste elektrische auto, de Ampera-e. Proefrijden zal kunnen vanaf de zomer, maar wil je liever eerst op voorhand weten wat 'ie moet kosten, dan bij deze daar het verlossende antwoord op.

Opel geeft de Ampera-e een vanafprijs van € 40.995,- mee. Hiermee is de volledig elektrische Rà¼sselsheimer vergelijkbaar geprijsd met andere EV's als de e-Golf en BMW i3. De Nissan Leaf is weliswaar een stuk voordeliger met een starttarief van 34 mille.



Direct bestelbaar
Wie niet per se eerst hoeft proef te rijden, wat kan vanaf juli, en wel een gokje durft te wagen, kan de Opel Ampera-e per direct bestellen. Moet het de Innovation-basisuitvoering moeten worden dan is het alleen wel zo dat de aflevering pas begin 2018 zal plaatsvinden. De luxere Launch Executive-uitvoering, met een zeer rijke uitrusting, is vanaf het najaar al leverbaar. Prijzen van dit (top)model moeten echter nog volgen.

Noorwegen first
Let op: je kunt niet bij iedere Opel-dealer binnenstappen om een Ampera-e te kopen. Voor Nederland zijn er 28 zogeheten 'Opel e-agents' aangewezen voor deze eervolle taak. In Noorwegen, waar de Ampera-e al sinds december beschikbaar is, wordt er al aardig aan de weg getimmerd met 4.000 orders tot nu toe. Niet zo gek dat wij daar volgende week al mogen en kunnen rijden met Opel's EV. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10