zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijskaartjes voor opgefriste Renault Captur

 

20 april 2017 - Vanaf juni zet Renault de subtiel bijgepunte Captur bij de dealers. Hier alvast de prijzen.

Toen de Renault Captur exact vier jaar geleden op de markt debuteerde bedroeg de vanafprijs net geen 16 mille. Die tijden zijn voorbij, helaas. Bij het naderen van de volgende zomer begint het drieduizend euro hoger. Bij € 19.190,- om precies te zijn. Maar dan sta je als potentiële koper in elk geval niet meer voor (ergerniswekkende) verrassingen; allerhande rijklaarkosten zijn namelijk al inbegrepen voortaan. Dat zijn autodealers verplicht sinds november 2016.



Allemaal aan de turbo
Welke motorversie je van de vernieuwde Captur ook kiest, ze doen het allemaal met een turbo. Van de slechts 900 cc grote instapper tot de 1.2 TCe met 120 pk en dCi-diesel met 110 pk. De basisuitvoering heet Life, maar daarnaast zijn er nog drie reguliere uitrustingniveaus: Zen, Intens en Edition One.

Rijk uitgeruste Initiale Paris
Fonkelnieuw is de Captur Initiale Paris, naar het luxelabel van Renault. Die kost € 28.090,- maar dan ben je ook van alle denkbare luxe en comfort (in dit segment) voorzien. Denk daarbij zoal aan een exclusief aan de Initiale voorbehouden grille met verchroomde details, een speciaal afgewerkt interieur voorzien van Nappa-lederen bekleding, verwarmbare stoelen, verchroomde accenten, een lederen afwerking van het dashboard, aluminium pedalen en aluminium instaplijsten.Voor wie het gerust wat minder uitbundig mag is er de Intens die minstens € 23.090,- kost indien deze is uitgerust met de 90 pk sterke driecilinder-benzine. In 120 pk-configuratie is 'ie er vanaf € 24.890,- en is er eveneens de beschikking over LED Pure Vision-verlichting, klimaatregeling, Renault Handsfree Card en het R-Link navigatie- en multimedia systeem met Android-ondersteuning.

Tijdelijke Edition One
Om de marktlancering een duwtje in de rug te geven is de gefacelifte Captur er ook als Edition One. Deze tijdelijke uitvoering, die vanaf € 24.390,- in de boeken staat, positioneert zich boven de Intens en krijgt onder andere zwart rundlederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera en Extended Grip mee. De enige diesel is altijd een Edition One en te koop voor € 28.090,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10