zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Eindelijk prijzen van de nieuwe Suzuki Swift

 

22 maart 2017 - Na een lange aanloop, waarbij de auto meerdere malen uit de doeken werd gedaan, heeft Suzuki eindelijk de prijzen van de nieuwe Swift bekendgemaakt. En die beginnen meteen al opvallend.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de nieuwe Suzuki Swift is er vanaf € 15.499,-. Dat is op zich niet heel vreemd, want daarvoor stond zijn voorganger ook in de boeken. Echter toen was de Baleno nog niet overal geland. Inmiddels is duidelijk dat die groter en ruimer is dan de nieuwe Swift, en dat tegen eenzelfde tarief. Ook de Baleno is er namelijk vanaf € 15.499,- en voorzien van dezelfde 1.2 liter DualJet-motor als waarmee de Swift aftrapt. In beide gevallen levert de viercilinder 90 pk. Kortom, dat wordt nog een lastig verkoopverhaal voor de Suzuki-verkopers.



Tot 22 mille
De basisversie van de Swift, die overigens voortaan altijd een 5-deurs is, luistert naar de naam Comfort en is standaard uitgerust met de volgende zaken: airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór en een met leder bekleed stuurwiel standaard. Wil je meer luxe, dan zijn er de Select- en Stijl-uitvoering. Die kosten respectievelijk € 16.749,- en € 18.999,- voorzien van 1.2 DualJet-motor. De voordeligste Swift met automaat, een CVT, is er voor € 18.749,-. De Suzuki Swift is er ook nog met driecilinder, goed voor een turbo en 112 pk. Prijzen voor deze motorversie beginnen bij € 17.999,- en lopen op tot € 21.999,- voor de variant gekoppeld aan een automaat. Bestellen kan per direct. De nieuwe Suzuki Swift eerst bewonderen? Dan kan vanaf medio april in de showroom. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10