zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Deze (La)Ferrari ken je nog niet

 

21 februari 2017 - Wat een waanzinnige machine is de Ferrari 812 Superfast, is het niet? En anders de LaFerrari wel. Toch zijn er mensen die zelfs daarmee geen genoegen nemen. Die willen meer. Of beter gezegd iets anders omdat de gelimiteerde oplage die Ferrari heeft vastgesteld voor hen nog niet exclusief genoeg is. Wanneer een Ferrari-klant er zo over denkt, dan komt Special Projects in beeld. Binnenkort lijkt zij haar volgende one-off te introduceren.

Rijkaards die miljoenen stukslaan op een Ferrari die geheel naar eigen wens zijn gemaakt zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Zonder zo'n bijzondere one-off lijk je er als miljonair dan wel miljardair niet meer bij te horen. En sindsdien zijn de rinkelende kassa's bij Ferrari's maatwerkafdeling Special Projects zowat in de wijde omgeving rondom Modena te horen.



Voor wie?
Ook dit mysterieuze, maar reeds gepatenteerde model moet een fortuin hebben gekost om te ontwikkelen. De LaFerrari heeft overduidelijk als donor gediend, maar verder is de bolide nog volledig in nevelen gehuld. Betreft het hier een one-off in opdracht van en voor een gefortuneerde klant? Is het een speciaal bedankje voor een trouwe samenwerking, zoals de J50? Of gaat Ferrari zichzelf trakteren naar aanleiding van haar 70ste verjaardag? Spannend"¦Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV CoupĂ©
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10