zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

 

20 februari 2017 - Toen Audi de nieuwe Q5 bij haar dealers binnenreed was dat toch wel eventjes slikken. Van de prijzen welteverstaan. Die begonnen zowaar bij 63 mille! Een nieuwe basisdiesel komt daar per direct verandering in brengen.

Audi heeft per direct een 2.0 liter TDI aan het motorpalet van de Q5 toegevoegd. Dat geknepen blok is met 150 pk slechts 13 pk minder sterk dan de voormalige basisdiesel en beschikt over louter voorwielaandrijving in plaats van quattro-vierwielaandrijving. Ook moet de S tronic-automaat gemist worden. Een handbak is standaard op de nieuwe instapper. Allemaal foefjes die de prijs drukken. En flink ook, want rijden met de nieuwe Q5 kan nu vanaf € 53.935,-. Nog steeds een lieve som geld, maar dat is tien mille ook.



Uitrusting
Of Audi voor dat lagere starttarief ook heeft beknibbeld op de luxe aan boord is niet duidelijk. Standaard beschikt de Q5 2.0 TDI in elk geval over zaken als aluminium dakrails, Audi Connect noodoproep & Service, Audi drive select, Audi pre sense city, 17 inch lichtmetalen velgen, Xenon koplampen met LED-dagrijverlichting en een automatisch dimmende binnenspiegel. Tegen meerprijs zijn tevens de sport- en design-uitvoeringen leverbaar, evenals de welbekende Pro Line- en Pro Line Plus-pakketten.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10