zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

 

1 december 2016 - Houd je smartphone of camera alvast in de aanslag. Vanaf morgen is de SUV van Royce-Royce " als prototype " op de openbare weg te spotten. Dat heeft het Britse prestigemerk zonet zelf vrijgegeven. Inclusief de eerste twee afbeeldingen.

Het allereerste SUV-project van Rolls-Royce gaat gebukt onder de noemer 'Cullinan'. Het is niet duidelijk of de auto ook daadwerkelijk zo gaat heten als productiemodel. Dat de SUV ontzagwekkend groot en ongekende weelderig is staat daarentegen buiten kijf en wordt deels ook bevestigd door deze spionagefoto's die rechtstreeks vanaf het hoofdkwartier in Goodwood zijn verstuurd. à“, en niet te vergeten vierkant, zoals dat typerend is voor elke Rolls.



Helemaal zichzelf
Een Rolls-Royce kent natuurlijk geen concurrentie. Althans, dat gelooft het merk zelf. Toch zal het haar stinkende best moeten doen de SUV van die andere grenzeloze Britse prestigefabrikant naar de kroon te steken. Het (psychologische) begin is er. De Cullinan staat namelijk op een gloednieuw ontwikkeld, aluminium platform, terwijl de Bentley Bentayga stilletjes is gestoeld op de Audi Q7. Ook het 4x4-systeem heeft Rolls-Royce vanaf een leeg vel papier ontwikkeld.

Aan de bak
Vanaf morgen kan de Rolls-SUV dus gezien worden op de openbare weg. Dat klinkt spannender dan het is, want in feite zal je dan in de meest extreme gebieden van de wereld moeten wonen of daar naartoe moeten afreizen.Volgens Rolls-Royce moet de SUV immers 'effortless"¦ everywhere' worden en dat kan alleen als er getest wordt in buitensissige omstandigheden. Rond de poolcirkel bijvoorbeeld of in de zinderende hitte van het Midden-Oosten. PC Hoofd-publiek kan voor nu daarom gerust doorgaan met hetgeen ze altijd doen. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10