zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Renault Koleos ook als super-de-luxe Initaile Paris

 

30 september 2016 - Veeleisende Renault-rijders kunnen terecht bij de Initaile Paris-modellen van de Fransen. De Talisman en Espace waren al verkrijgbaar in deze super-de-luxe uitvoering en daar komt de grote Koleos nu bij.

Met Initaile Paris biedt Renault het beste wat het kan bieden. Helaas krijgen niet alle Renaults krijgen deze voorkeursbehandeling en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven. Zo gaat dat nu eenmaal wanneer je exclusiviteit wilt uitdragen. Anders dan bijvoorbeeld Ford's vergelijkbare Vignale-label worden enkel de grootste modellen van Renault extra verwend. Want na de Talisman en de Espace wordt nu de Koleos Initaile Paris naar voren geschoven. Ook al zo'n kolos.



Stijlvolle koets
De super-de-luxe Koleos is vanaf komend voorjaar te bestellen (enkel in Europa), tegelijk met het overige gamma van het SUV-model. In Nederland is rijden mogelijk zodra de zomer aanvangt en wie enkele maanden daarvoor als een blok voor de Initiale Paris is gevallen kan dan zoal rekenen op een exclusieve Noir Améthyste metaallak en exterieuraccenten in zogenoemde Metallic Prune. Rollen doet de Koleos-topper op 19 inch lichtmetaal in Noir Diamantée-design. Ook die zijn exclusief voorbehouden aan het model en huizen bovendien in extra brede wielkasten.

Tjokvol lekkernijen en veiligheid
Binnenin trakteert de Koleos Initiale Paris op nappalederen bekleding in zwart of grijs, een stuurwiel en pookknop afgewerkt met hetzelfde leer, speciale bekleding op het dashboard en de deurpanelen en een met leder bekleed instrumentenpaneel, herkenbaar aan de specifieke stiknaad. Verder krijgt de auto zesvoudig elektrisch verstelbare, verwarbare en geventileerde voorstoelen mee, alsook tweevoudig verstelbare lendensteun aan bestuurderszijde en gelamineerde zijruiten voor een stiller interieur. Dat wordt dus extra genieten van het standaard Bose-muzieksysteem. Speciale badges op de instaplijsten, op het stuurwiel, de rugleuning van de voorstoelen en exclusieve vloermatten zijn tevens van de partij, net als een scala aan aantal rijhulpsystemen, waaronder Active Emergency Braking System, Lane Departure Warning, Safe Distance Warning, Traffic Sign Recognition met Over Speed Prevention, Blind Spot Warning. Vermoeidheidsherkenning, een achteruitrijcamera, grootlichtassistent, parkeersensoren voor, achter en opzij en Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem) maken het veiligheidsniveau compleet. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10