zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijskaartje voor Mercedes E 350 e (15% bijtelling)

 

15 juli 2016 - Een nieuwe Mercedes-Benz E-klasse op het oog, maar niet ernstig willen bloeden qua bijtelling? Dan moet je de E 350 e hebben, en snel. Deze plug-in hybride-uitvoering komt namelijk in aanmerking voor 15% bijtelling en dit kost 'ie"¦

Nog dit jaar komen alle auto's die niet meer dan 50 g/km aan CO2 uitstoten in aanmerking voor een aantrekkelijke bijtelling van 15%. Vanaf 2017 is ook dat fiscale voordeel voor de leaserijder verleden tijd, want dan vallen alle leaseauto's met een verbrandingsmotor aan boord in de 22%-categorie. Ook zeer schone (plug-in) hybrides als de E 350 e. Het model is echter al leverbaar vanaf september en daar is Mercedes-Benz Nederland maar wat blij mee. De ervaring leert namelijk dat bij die wetenschap dergelijke bijtellingsknallers enorm gewild zijn.



Niet hebberig
Ondanks dat Mercedes een run verwacht op de E 350 e, probeert het hier geen extra slaatje uit te slaan. De vanafprijs is vastgesteld op € 59.995,- en dat is een geringe meerprijs van € 3.500,- ten opzichte van de grotendeels indentieke E 350 d (Lease Edition), terwijl daarvoor een bijtelling van 21% geldt. Kortom, dat dieselmodel zal tussen september en januari aanzienlijk minder worden verkocht.

Uitrusting
De Mercedes E 350 e wordt uitsluitend geleverd als Lease Edition. De standaarduitrusting hiervan omvat onder meer uit een Avantgarde-interieur, 18 inch lichtmetalen velgen, Comand Online, de Widescreen cockpit, een parkeerassistent inclusief achteruitrijcamera, stoelverwarming, spiegelpakket, LED-koplampen en het Zitcomfort-pakket. Tevreden? Dan zal de Mercedes-verkoper alleen nog vragen hoe het exterieur uitgevoerd moet worden: als Avantgarde of Exclusive.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10