zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Pagani Huayra Pearl doet watertanden

 

4 mei 2016 - Wat is er in vredesnaam gaande momenteel?! Het ene na het andere pk-monster wordt uit de hoge hoed getoverd. En wat er ook nog gaat volgen, deze Pagani Huayra Pearl spant ontegenzeggelijk de kroon. Wauw!

Pagani had 'm al aangekondigd middels een schimmige teaser. En nu het doek van de Huayra Pearl af is, moeten we onze mond eigenhandig dichtduwen om niet het toetsenbord onder te kwijlen. Want tjonge jonge, wat een Bella Macchina!



Vol knipoogjes
Elke Pagani Huayra is vrij extreem, maar waar de Huayra BC daarin nog een stap verder ging (met allerhande spoilers), oogt de Pearl juist relatief sober. Maar sober is goed in dit geval. Heel goed. Het 'naakte' carbon gespoten in donkerpaars staat de Huayra ontzettend lekker " maar is dit algemeen, want elke Zonda die in een aangrenzende tint is uitgebracht kreeg de handen ook in grote getale op elkaar. Niet te missen doet ook de opgedeelde achtervleugel, nog zo'n (stille) knipoog naar de Zonda. De S om precies te zijn. En hiermee houdt het niet op qua verwijzingen. De Zonda R had namelijk ook al eens zo'n 'snorkel' op zijn dak.

One-off
Over de techniek van deze vermoedelijke one-off wordt met geen woord gerept. Maar zelfs al is dit ongemoeid gelaten, dan hoeft de Huayra Pearl zich allesbehalve te schamen. 700 pk en 900 Nm is genoeg.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10