zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Mercedes-Benz V-Klasse gaat op de sportieve toer

 

28 augustus 2015 - Vrijwel iedereen is het er wel over eens dat de Mercedes-Benz V-klasse een stijlvolle personenbus is geworden. Maar hij kan ook best sportief zijn. Als AMG Line.

Tijdens de IAA Frankfurt zet Mercedes ook de V-klasse in de schijnwerpers. Om preciezer te zijn onder andere de nieuwe uitvoeringsmogelijkheden van het model. Volgens Das Haus dragen die functies bij aan extra, individuele accenten en maken ze de V-klasse aantrekkelijk voor meer doelgroepen. Daarnaast wordt een nieuwe uitvoering gepresenteerd: de sportief getinte AMG Line, geďnspireerd op de Concept V ision.



Sportief maatpak
De V-klasse AMG Line is herkenbaar aan specifiek vormgegeven voor- en achterbumpers, onderscheidende dorpels en 19 inch AMG lichtmetalen velgen, evenals een additionele spoilerrand. Wil je ook meer 'sportieve' luxe vanbinnen, dan kun je opteren uit een panoramadak, een middenconsole met geďntegreerd koelcompartiment en LED-verlichte thermo-bekerhouders, twee iPad-houders achterin en actieve stoelventilatie voor de passagiersstoelen.

Adaptieve dempers
Maar er is meer. Verder is de AMG Line voorzien van een met 15 millimeter verlaagd onderstel en grotere remmen met remklauwen plus Mercedes-Benz opschrift. Optioneel is het adaptieve onderstel met continu variabele demping.

Even geduld nog
Wil je nu niets liever dan naar de Mercedes-dealer hollen? Dat heeft geen zin. De V-klasse AMG Line is pas vanaf maart 2016 verkrijgbaar.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV CoupĂ©
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10