zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Mercedes-Benz GLC vanaf € 54. 795,-

 

3 juli 2015 - De nieuwe GLC, de opvolger van de hoekige GLK-klasse, is per direct te bestellen voor € 54.795,-. Samen met nog enkele andere vanafprijzen heeft Mercedes-Benz dat bekendgemaakt.

In september maakt de Mercedes-Benz GLC-klasse zijn opwachting bij de dealers met een viertal motoren. De instapper, de GLC 220 d, goed 170 diesel-pk's en 400 Nm, kost zoals in de intro al vermeld een kleine 55 mille. De 204 pk en 500 Nm sterke GLC 250 d staat in de boeken voor € 57.795,- en de voordeligste benzineversie is de GLC 250. Die levert 211 pk en 350 Nm aan koppel en is te koop vanaf € 58.795,-. De prijs van de GLC 350 e, een plug-in hybride, wordt later naar buiten toe gebracht.



Standaard 9-traps
Alle GLC's zijn standaard voorzien van 4Matic-vierwielaandrijving en het schakelwerk verloopt steevast via een 9-traps automaat. Verder behoren tot de basisuitrusting zoals het Collision Prevention Assist Plus-veiligheidssysteem, zijwindassistent, Attention Assist of ESP met dynamische bochtenassistent. In de optielijst staan zoal de Air Body Control-luchtvering, het uitgebreide rijdynamieksysteem Dynamic Select en het offroad-techniekpakket met maximaal vijf individuele offroad-standen.

Edition 1
Traditiegetrouw volgt er bij de marktintroductie van elke Mercedes direct ook een Edition 1-uitvoering die met alle motoren gecombineerd kan worden. Deze speciale versie is onder andere voorzien van het AMG Line-exterieur met sportieve bumper vóór en achter, 20 inch multispaaks velgen, warmtewerend donkergetint glas vanaf de B-stijl en 'Edition 1'-emblemen op de voorspatschermen. Voor het interieur is er keuze uit zwart designo nappaleer of tweekleurig platinawit pearl/zwart, in beide gevallen met ruitpatroon.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10