zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW Individual kleedt M4 Coupé stijlvol af

 

23 juni 2015 - Wist je dat BMW Individual al 25 jaar bestaat? Wij niet. Maar dankzij deze speciaal aangeklede M4 Coupé ter viering van dat heugelijke feit is onze branchekennis weer wat bijgespijkerd.

De BMW M4 Coupé is op deze website al tal van keren voorbijgekomen, maar niet eerder zo stijlvol als nu. Voor de gelegenheid heeft de jarige maatwerkafdeling uit Mà¼nchen een nieuwe carrosserielak aangemengd. Macao Blue is daarvan de naam en het staat de M4 prachtig. M-fanaten zullen er mogelijk een vleugje Carbon Black in herkennen, een befaamde kleur op de E39 M5 van weleer. Echt carbon is bij de M4 Individual aanwezig aan de hand van een frontsplitter, de spiegelkappen en natuurlijk het dak. Daar is ook de onmiskenbare driekleur van BMW M GmbH te vinden.



Silverstone two-tone
Binnenin pakt de auto uit met exclusief Silverstone Merino-leder in two-tone, contrasterende stiksels, talloze details van koolstofvezel en, niet te missen, speciale '25 Jahre'-logo's op de hoofdsteunen om iedereen eraan te herinneren dat het hier om een speciale M4 gaat. Op de foto's niet goed zichtbaar is het terugkeren van de Macao Blue-lak in de middenconsole. Of de 3.0 liter zes-in-lijn met TwinPower Turbo-technologie ook een speciale behandeling heeft gekregen is niet bekendgemaakt. Maar ach, schamen hoeft de M4 zich niet met 431 pk en 550 Nm aan trekkracht.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10