zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Range Rover Evoque SW1 viert Verenigd Koninkrijk

 

19 september 2014 - Waar de stemming over een onafhankelijk Schotland vanochtend werd beklonken met een nee, introduceert Jaguar Land Rover de eerste uit een serie van 'Inspired by Britain' speciale edities. Hierop prijkt de Union Jack met trots. Dubbelzinnig?

De Range Rover Evoque SW1, welke te zien zal zijn tijdens de Autosalon van Parijs in oktober is gebaseerd op de Evoque Dynamic. De speciale editie beschikt over de kleuren Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black of Corris Grey in combinatie met een Fuji White dak en velgen. De vlag van het Verenigd Koninkrijk komt achter op de achterspoiler en spiegelkappen terug maar met een kleine aanpassing. Het zijn bandensporen in de vorm en kleuren van de vlag. Een ander detail zijn de Range Rover letters op de motorkap welke bij de SW1 wit zijn.



Laser HUD
In de SW1 zit een laser Head-Up Display, welke nu ook te bestellen is bij de reguliere Evoque. Dit systeem is scherper, heeft betere kleuren en heeft geen last van zonnestralen ten opzichte van LED-HUD. Ook zijn er kleine wijzigingen te vinden in het interieur. De leren bekleding is in Taurus Ebony uitgevoerd met contrasterende stiksels en rood geanodiseerde accenten. In de handgeschakelde versies zien we de eerder genoemde Union Jack ook op de versnellingspook terug. Echter is deze er niet bij de automatische transmissie met negen versnellingen, welke ook leverbaar zal zijn. De verkoop van de speciale editie uit Gaydon zal in ergens in het midden van oktober van start gaan. De prijzen worden nog bekend gemaakt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV CoupĂ©
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10