zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Milde facelift voor Mitsubishi Outlander

 

10 april 2014 - Mitsubishi heeft een facelift bij de Outlander doorgevoerd en dat alleen gedaan bij de conventionele modellen. De in ons land zeer gewilde PHEV-hybride blijft buiten schot. Want die heeft al een onderscheidend uiterlijk, meent Mitsubishi.

Misschien had je het al ontdekt, en inderdaad, de doorgevoerde facelift is uiterst summier. Enkel de eerste kraaienpootjes wegwerken is wat de Japanners hebben gedaan. Een botox-behandeling zou dus een betere benaming zijn.



Details
Wie goed kijkt ontdekt bij de non-hybride's van de Outlander een nieuwe grille, dagrijlichten in de koplampunits die voortaan tegen een matzwart en chromen achtergrond schitteren, achterlichten met LED's en zilverkleurige dakrails. De rijker uitgeruste uitvoeringen rusten vanaf heden ook op 18 inch wielen waarbij het kiezen tussen twee tinten, terwijl de vierwielaangedreven versies hun terreinambities in de verf zetten door voor- en achteraan zilverkleurige elementen in de bumpers te integreren.

Onderstel verfijnd
Enkele kleine aanpassingen aan het onderstel moeten voor meer rijcomfort zorgen en ook de werking van de CVT-automaat is verfijnd. Tegelijk is de uitrusting een beetje bijgespijkerd, met zoal de wegklapbare derde zitrij als standaard accessoire, de eerder al even aangehaalde CVT voor de benzinevarianten, het MMCS-navigatiesysteem,een achteruitrijdcamera, keyless-go en DAB+ digitale radio. Tevens beschikt elke benzine- en dieseldrinkende Outlander voortaan over een bandenspaningcontrolesysteem en een schakelindicator.

Prijzen
De licht opgefriste Mitsubishi Outlander is per direct verkrijgbaar vanaf € 29.990,-. Voor dit geld rijd je de 7-zits 2.0 liter benzine Clear Tec Business Edition 2WD en standaard automatische CVT-transmissie. Aan luxe kun je dan al rekenen op dual-zone klimaatregeling, cruise control, Bluetooth-carkit, keyless-go met start/stop-knop en het Mitsubishi Multi Communication System met navigatie, radio/CD/MP3-speler, DAB+ en lichtmetalen velgen. Daarnaast zijn er nog drie uitvoeringen: de Business Edition 4WD, de Instyle 2WD en de Instyle 4WD. De voordeligste diesel is de 2.2 Di-D ClearTec Business Edition 2WD. Die kost € 34.990,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10